Lägenhet!

Vi har fått lägenhet i Växjö! Pappren e påskrivna o alltihop så den 1 september flyttar vi in i en mysig liten (45 kvm) 2:a på Campus. Kent va o kolla på den idag o verkar nästan lika kär i den som i  mig så det blir nog bra :P Haha!

Har firat ikväll med middag på Elysée och sååå gott det var!

Firade också sista dagen på jobbet. Var så jag hade tårar i ögonen när jag skulle säga hejdå till folk, mest pga att en av barnen var så ledsen. Shit han verkligen storgrät och nästan skakade, stackarn. O inte var det ett av de barn som man trott skulle sakna en så mycket heller. Fick presenter idag med, två marabouchoklad, massa teckningar, kritor, pennfodral med nalle puh o lite andra gulliga saker. Kommer sakna barnen så mycket!

Nu ska jag, tro det eller ej kvart över nio en fredagkväll, gå o lägga mig. Men ligger nog o myser o drömmer oss bort till september o lägenheten o allt det där ett bra tag till :)

O tänk. Jag ska bli sambo.
Det trodde jag verkligen inte för ett år sen....
Men det blir inga barn än, för vi har ju ingen barnkammare :P

Arrie

Jag är hemma hos mina föräldrar idag igen. Öppnar imorgon (06.30) så kan sova mycket längre om jag är här och får skjuts till jobbet :)
Ska strax äta, grillat o potatissallad. Mums!

Imorgon är sista dagen på jobbet! Lite blandade känslor ändå. Jag har lärt mig oerhört mycket det senaste halvåret. Att sätta tydliga regler, samtala med föräldrar både om allvarliga och lättsamma händelser, hålla i lektioner, samarbeta med personal (även dem man inte trivts jättebra med...), planera lektioner och att ibland i princip driva denna fritidsavdelning halvt på egen hand, har det känts som i alla fall. Massa kunskaper som jag kommer ha med mig in i min utbildning - känns kanon! Har länge längtat till sista dagen, har ju vart något irriterad på en del av mina kollegor som jag anser inte ha skött sina jobb som de ska, vilket har gett mig mycket merarbete. Samtidigt kommer jag att sakna de andra kollegorna och framförallt barnen så fruktansvärt mycket! Men jag har lovat att komma o hälsa på till hösten, och det löftet ska jag verkligen hålla!

Tills imorgon ska det då bakas ett par kladdkakor att bjuda både barnen på vår avdelning och all personal på. Sist vart det ju kladdkaksmuffins men jag orkar inte baka hela kvällen idag igen haha!

Nu är det visst mat.....
Trevlig kväll!


Grusade planer

Hade ju tänkt börja med att ta såna där långa, nyttiga promenader from idag men ska det då inte fullkomligt vräka ner regn hela dagen? Suck.
Blir nog här inne idag. Har åtminstone, än så länge, varit duktig och inte ätit onyttigt och mackor på förmiddagsfikat och allt det där extra som det jämt blir. Ibland får jag med ångest, faktiskt.
Och bara för att man inte får äta det där extra så blir man så sjuuukt jävla hungrig så det är inte klokt!

Jaja. nu ska jag va lite glad istället o tänka på nåt annat.
Om bara 2 dagar kommer min älskade pojkvän hem igen. Goood I miss him!
Saknar honom så mycket att det gör ont...
Men han ska kolla på lägenheten på fredag, o sen slutar jag kl 13 o då ska jag hem o pussa på honom allt vad jag kan ända tills vi ska ut o äta sen på kvällen!
Längtar tills dess....

Depp

Jag känner mig så deppig just nu.
Sommardepression?
Kanske snarare nån form av saknapojkvännenochvaratröttpåjobbetnusistaveckan-depression.

Men lite positivt just nu är att vi verkar ha en lägenhet på gång.
Tyvärr inte inflyttning förrän den 1 september, men i alla fall.
It makes me a little happy.

I alla fall skönt att det bara är tre dagar kvar att jobba nu.
Sen har jag, tro det eller ej, jobbat färdigt här. Helt sjukt att tiden gått så snabbt!
Tre dagar kvar till sommarlov alltså. Så skönt det ska bli.
Vi ska fira med fondue på Elysée på fredag. Hoppas kunna fira lägenheten med :)
Kent ska kolla på den nu i veckan. Tjoho! Haha

Jag vill typ att nån kommer hit o håller mig sällskap. Fia, var e duuuu?

Midsommar!

Midsommarfesten i fredags blev såå lyckad!
Tack alla ni som kom, bjöd på er själva, utförde era uppdrag, dansade runt midsommarstången och ja, gjorde årets midsommarfest till en av de bästa någonsin!
Tyvärr har jag inga bilder än.. men det kommer kanske senare.

Igår var jag väldigt bakis på morgonen *hmm* men med hjälp av lite McDonaldslunch och sen städning o grejer så piggnade jag till, så mycket att jag på kvällen sen kunde dricka igen :P

Nej, men vi hade romantisk kväll igår med vitt vin och räkor. Det var såå gott och mysigt! Rekommenderas!
Vi firade att det var 9 månader sen vår första dejt (det finns alltid nåt att fira, typ...)

Nu ska vi hitta på nåt å göra idag med bara, sen kommer vi inte ses på några dagar igen.

Ha en underbar söndag!

Snart midsommar...!

Midsommarfesten blir som vanligt hemma hos mina föräldrar (de är dock bortresta...) och planeringen är i full gång - och har så varit ett tag! Det blir tipspromenad, lekar, grillat, mycket sprit och massa skratt och ja... en helt underbar midsommarafton helt enkelt!
Tyvärr verkar det dock kryddas med lite regn men whatever.. det har väl ingen dött av!

På jobbet är det ok. Igår va vi på ystad djurpark, jag badade med ungarna *kuuuul* och så tittade vi på apor o kameler o zebror m.m. Mysig dag. Bara 6 dagar kvar att jobba nu.. lite tråkigt faktiskt, men ska bli såå skönt med sommarlov.

Nu ska jag in o kolla lägenheter i Växjö!
Puss o kram

Möllan

Gårdagskvällen spenderades på Möllan med Lollo o Sofia :)
Käkade jättegod mat på Krua Thai och sen satt vi på en uteservering och drack öl och käkade chilinötter i några timmar. Kom hem strax efter 12 och sen blev det tjejsnack ytterligare en stund :) Nice!

Idag har jag inte gjort så mycket. Satte ihop ett par nya örhängen som matchar ett av halsbanden jag gjort innan. Sen har jag handlat lite, kollat på film (.. och så kom Polly) och slått Jens och Niklas på kotte (mha Sofia).
Nu håller vi på att göra tacos och sen får vi väl se vad som händer ikväll....

Och Kent e i Köpenhamn hela helgen :( Men men så e det... han kommer ju imorrn iaf! Längtar!


Jobb å grejer!

Kent har fått jobb! I Ljungby :)
Så nu kan vi flytta ihop till hösten *weee*
Har sökt en del lägenheter redan och letar massor hehe... Så mysigt det ska bli!

Annars så hade vi skolavslutning på jobbet igår. Säga hejdå till flera av barnen som man inte kommer se nåt mer *snyft* och blev själv avtackad av rektorn och personalen. Fick en jättefin blomma och en flaska vin, och sen badlakan o hudkräm från den ena klassen jag jobbat med. Så gulligt!

Fritids e lugnt nu, men roligt. Idag lekte vi sanning eller konka och ryska posten. Tidigare i veckan har jag varit med på vattenkrig med kidsen. Haha! Äntligen få ge igen på dem litegrann ;) Nej, men kul var det i alla fall!

Igår hade vi personalfest med! Käkade på Elysée - gottgott med fondue! Och tobleronemousse till efterrätt... Mums filibabba! Hade väldigt kul med.. roliga arbetskamrater!

Ikväll är det Jensens Böfhus som gäller. Vi firar 8 månader idag :) Tiden går såååå fort!
Och jag är såå lycklig!



Btw. jag är inte längre röd som en kräfta och jag hade skitkul i lördagskväll på Heartbreak! Så vet ni det :)

På tal om kräftor...

ni skulle se mina armar just nu! Usch!
Blivit helt röd.. o konstigt är det. Jag är ju ute samma timmar i vanliga fall som jag varit idag, och då bränner jag mig inte, men idag när man legat på Ribban o glassat i solen då bränner man sig! Som tur är hade jag smörjt in resten av mig så i övrigt e jag ganska obränd :P

Badade idag igen. Idag var det jätteskönt! Varm och härligt (iaf vid ytan..) så vi badade två gånger o denna gången var vi i ganska länge också, och simmade och plaskade och ja, njöt :)

Passade på att köpa ny bikiniöverdel idag med :) På Femilet (jajemän, Olivia, men köpte inte den du har utan en grön). Blir kanske underdelen med nån dag.... vi får se!

Nu har vi precis grillat gottgott och druckit också gottgott haha och ska ge oss in till Stortorget och RixFM-festivalen om en liten stund. Så blir partaj idag med :) Igår va vi på St Gertrud o käkade after work och sen drog vi till Möllan och drack ett par öl. Niiice!

Ooh just det! Amandas student va jätteskoj! Roligt sällskap och god mat och ja.. kanon! Tack!

Tjingeling, nu ska jag dricka upp min tequila rose och sen ta mig in till stan!

5-0

Härligt, skönt resultat på fotbollen.
Kunde kolla med Nina - nice - trodde jag skulle missa fotbollen ju!

Men nu är det bums i säng!
Upp tidigt imorgon igen ju, jobb som vanligt..

Sov gott!

Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag är ledig (inte ofta mitt i veckan..) och har längtat så mycket efter denna dag och att få njuta av ledigheten o bara ha det skönt. Men nu är jag så himla uttråkad! Usch!

Sov länge idag, käkade god frukost och sen spelade vi alfapet en stund. Käkade lunch och så  stack jag in till stan och Kent körde iväg till Kalmar (ska hälsa på en kompis ikväll o sen på jobbintervjuer imorgon). Hittade present till Amanda men inget mer så jag cyklade hem sen. Köpte jordgubbar på vägen så har ätit jordgubbar o glass nu när jag kom hem. Har inget å göra nu, ingen verkar ha tid å ses och solen är inte framm ens (även om det är varmt ute). Jag skulle kunna städa, vilket verkligen behövs, men det är så tråkigt. Suck.

Jaja... jag får väl göra det i alla fall. Eller nåt annat. Deppa lite kanske.
Ha en bra dag.

Årets första dopp!

Jajemän, idag har jag o Kent "badat" i havet (på Ribban) för första gången i år!
Inte så långvarigt (hoppa ner i vattnet, fort upp på bryggan igen, sen ner igen och sen snabbt upp igen...) men ändå! Vattnet var  k a l l t  men man blev snabbt varm igen när man kom upp.. Sen delade vi en cider på stranden o låg o njöt av solen som var någonstans bakom molnen. Whatever. Det var soligt en halvtimme innan vi gav oss iväg ju!

Sen ikväll blev det grillning (korv med bröd, spännande.. hehe.. men gott iaf!) och så tänkte vi höra film men båda de filmerna som de gjorde reklam för på Videomix fönster o som vi ville hyra kommer visst ut imorgon. Suck! Jaja.. vi köpte lite Pringles att mumsa på istället.

Nu har vi precis kommit ur duschen typ o snart är det väl dags att sova. Fast man borde va uppe ett tag till när man nu för en gångs skull är LEDIG mitt i veckan! Såå härligt!

Aja.. ha de gött!
Tjingeling

Frågetecken

Jag vet inte vad jag ska göra.
Är alltså helt uttråkad.

Kanske ringer Kent om en liten stund, eller ber honom ringa mig.
Väntar på att Sofia ska komma hit men det blir säkert sent.
Dumt, för jag e så jävla trött. Men men....

Imorgon kommer min söta pojke hit igen. O på torsdag ska han på
två jobbintervjuer - en i Nybro och en i Växjö. Hoppas verkligen han
får något av det, helst det i Växjö. Så kan vi bli sambos... :)

Annars flyter väl det mesta på. Jobbat som vanligt idag, jobbar imorgon.
På onsdag är man ledig - sköööönt! Sen på torsdag är det jobb,
därefter student. Fredag jobb igen och lördag RixFM-festival i Malmö.
Och i helgen ska jag ha grymt sex på stranden, det stod i mitt
horoskop.
Jag är vädur. Imorgon och på onsdag med kanske. Eller så blir det bara
pojkvännen (vattuman) som får njuta ordentligt för det stod i hans
horoskop :P Haha! Vi får väl se....

Nu ska jag slå en pling då va.
Ha de gött!
Puss

Sommarnatta!

Årets sommarnatta var hur kul som helst!

Började med grillat o gott vin här hemma. Det va jag, Kent, Madde och Annelie. Blev lite på lyret bara av vinet haha så sen va de lika bra å fixa sig i ordning (inte kul å stoppa in linserna i ögat när det snurrar... hahaha). Sen satte förfestandet igång! Spelade först Fia med Hutt, jag vann STORT! Madde fick nog dricka mest... Sen körde vi vidare med ölspelet (pyramiden) o bluffade oss igenom. Sen blev det nästa spel, fyllespelet. Här fick nog alla i sig en hel del. Kunde snabbt konstatera att 4,5 liter läsk o lite till hade tagit slut. Samt några cider och en öl. Då var det dags å sticka ändå så vi vinglade bort till Tingvalla och in på dansgolven o regerade där :P Ute i tältet var bäst, så höll oss där typ hela kvällen. Blev positivt överraskad av Lasse Stefanz, de var helt okej. Kan bero på att jag hade danspartner hela kvällen med... hehe... Madde trodde de berodde på det. Men hon blev inte helt lottlös hon heller så ;) Cascada spelade bara några låtar och Whendays spelade typ bara när vi gick (på de golvet iaf). Så blev mest Lasse o gänget! Idag har jag vart lite bakis, men rätt okej ändå. OOOooont i fötterna däremot! Men jag klarade mig i mina klackar hela kvällen iaf. Fast en bit av stortånageln har försvunnit. Weird!

Nu vill jag bara ut o dansa igen!! Håller på o kollar lite dansställen o vad det är för band som spelar så man kan åka ut o träna sina buggkunskaper lite mer... synd att typ ingen (utom Kent) vill följa med bara.

Jaja nu ska jag sluta skriva här o gå o va lite social istället. Btw så ska jag sova här i Tomelilla inatt o kommer till Malmö imorgon igen efter jobbet. O imorgon kommer också Sofia hem från USA!! Äntligen :D