Drömtjejen

Hittade nyss en artikel i Aftonbladet om hur svenska män anser att drömtjejen ser ut. Jag känner mig lite träffad faktiskt. Ett utdrag:


Är du kvinna, har långt, rakt och blont hår, blåa ögon och en kurvig figur?

Grattis, då är du nog perfekt - för en svensk man.

Är du dessutom mellan 1,66 och 1,70 meter lång och gärna vill ha barn, är glad och vänlig är det ännu bättre.

De raderna stämmer i alla fall ganska perfekt :P Haha... kanske e Kent som har svarat på frågorna bara? Nej,nu ska Zandra snart få datorn av mig så att jag kan låna hennes mobltelefon o ringa hem till Kent. Hon ringer gratis så... Fast med hennes falska sång så vete sjutton om hon förtjänar datorn egentligen. Börjar få onti öronen snart. Tur det är fredag imorgon och jag ska åka heeeeeem!

Hem till julpyssel i helgen. Baka lussekatter o pepparkakor o pynta o mysa! :D

Trevlig helg!


Hemma hos Annelie

Jag sitter hemma hos Annelie nu ikväll. Annelie som blivit med hund, men som snart ska lämna tillbaka den igen. Får hoppas jag kan sova inatt trots hundhår o sånt i lägenheten... hmmm...

Lång dag på jobbet idag. Hade personalkonferens till halv åtta ikväll, men iaf skönt att inte behöva ta sig hela vägen till Trelleborg utan bara hem till Annelie där jag dessutom fick mat med en gång. Sån lyx! Blir lite "sovmorgon" imorgon med. Annelie ska väl iof sig upp tidigt som fan, men ja... sen börjar jag ju halv åtta som alltid på tisdagar.

Bara fem veckor kvar att jobba nu (inklusive denna). Skönt! För varje vecka som går så vill jag bara mer o mer stanna kvar i Växjö. Stanna hos Kent o få va där med honom hela tiden. Det är jobbigt med distansförhållanden. Man får längta på tok för mycket ibland... :(

Imorgon är det löning, o jag ska ut o julklappsshoppa efter jobbet :) Nice!

Julgrupper!

Det blev lite förberedelser inför julen idag med :) hihi
Har planterat om lite blommor och gjort 2 små söta julgrupper.

     

Till den första har vi använt en blomma som var en del av en grupp jag hade innan, men resten har dött och denna är sådär fin, men gjorde det till mer av en ljusstake istället :) Och med rött band och svampar så blev den julig med.

Till den andra har vi använt (vilket inte riktigt syns, kameran gör inte dessa grupper rättvisa riktigt...) en liten julstjärna med guldglitter på och en grön liten växt som också har guldglitter på sig. Sen en hyacint (som så småningom kommer vara vit när den blommar) och lyktan kommer från samma grupp som blomman i den andra kom ifrån. Båda blev jättefina, såna proffs vi är jag o Kent!

Nästa vecka blir det adventsljusstaken som ska göras fin (med mossa m.m. i) och sen apelsiner med nejlikor att hänga i fönstren, lussekatts- och pepparkaksbak. Så mysigt med julen!

Doften av nybakade brownies

Det doftar så underbart härinne! Kent är i bakfarten igen och idag har han testat på at baka brownies... de luktar så gudomligt gott! Kommer lätt bli en till fikat sen idag :)

Igår var vi och simmade som vanligt, börjar bli en bra vana det där. Badade bubbelpool och åkte forsen med haha.. och runt, runt, runt med strömmarna. Sen ut en liten stund, var  k a l l t  i luften... och så åkte vi den snabba rutschkanan haha och Kent skrek för att jävlas så de andra i kön nästan blev rädda alternativt bröjade garva... pinsamt för mig :P haha
Sen igår eftermiddag åkte vi till IKEA i Älmhult. Var inte så mycket julstämning som jag hade trott men vi shoppade lite ändå. Blev en röd filt och två röda kuddar till soffan nu i jul, sen lite nya värmeljusstakar som jag dekorerat med sand, glas och stenar. och så lite annat smått o gott förstås!
Till middag blev det älgstek (lite lyx med denna släkten va... hehe...) med hasselbackspotatis, sallad och supergod sås som jag är så imponerad över mig själv att jag lyckades med! Sen lite glögg o pepparkakor framför en Beckfilm i TV-soffan. Mysig kväll!

Idag tvättar vi.... inte så kul dag som igår. Plus att det regnar ute (igår kväll snöade det....). Händer inte så mycket mer idag. Ska till willys o handla, sen in på blomsterlandet o kolla lite julskyltning typ, eller ja... de har ju lite tomtar o sånt upp i alla fall :)

Här kommer lite bilder på våra nya ljusstakar, och en lykta med som vi köpte..


3 dagar....

.... tills jag är hemma igen! Myyyysigt!

Hade egentligen inte så mycket mer att skriva. Hmm... Det är fest den 7 december hemma hos Zandra! Hoppas på att det dessutom blir sexparty... wohooo... för både killar o tjejer :) så boka in den kvällen!

Ja... nu ska jag fortsätta prata med min söta pojkvän på msn. Haha... roooligt :)
Vad e DU sugen på?? ;)

Nya bilder på lägenheten!

Här kommer lite bilder på lägenheten igen, nu med våra nya, fina gardiner från Ullared i det stora fönstret och sen ommöbleringen med de andra gardinerna i sovrummet.

 

Idag har Kents familj varit här och hälsat på. Trevligt :) Skrämt små barn och haft oss.
Igår var vi o simmade o sen fixade chokladkolapajen till efterrätt idag. Såå god den blev! Hihi... men många kalorier :P Men spela roll ibland, man får ta en liten bit, eller nåt.

Nu ska jag snart börja fixa med maten till ikväll. Blir sweet chili-fisk, efter recept i Metro.
O bara 6 veckor kvar att jobba nu, mindre än hälften!

Ha en bra kväll!


Torsdag!

Äntligen torsdag, och därmed fredag imorgon!
o fredag innebär ju åka hem-dag :)
Har packat väskorna ikväll.. så skönt. Veckan har gått rätt fort ändå, en bra vecka.

Har simmat ikväll med. Blev 100 längder idag också, på 69 minuter. Hoppas på att komma ner till 60 minuter... men det lär ta ett bra tag! hehe... just nu tar 2 km (80 längder) ca 55 minuter. Jag kommer snart förvandlas till en fisk tror jag :P

Btw så gjorde jag ett par skitsnygga örhängen i tisdags. Tycker jag själv i alla fall. Med tärningar längst ner, en "ögla" på typ och silverkedja. Ja, svår å förklara o låter nog helt skumt när man läser här men ska försöka få in en bild nån dag, även om bilderna brukar bli rätt dåliga på smycken. Hmm....

Nu ska jag kolla vidare på Lyxfällan. Weird people som gör av med sjuuukt mycket pengar på typ ingenting (nödvändigt i alla fall). Hade jag vart tjejen i programmet där ikväll så hade jag typ dödat min sambo alltså. Vilken jäkla sambo liksom... hon får ta lån för att typ betala hans räkningar! Helt stört....

O just det.. igår va det 13 månader för mig o Kent. Inte så mycket att fira kanske men i alla fall!

Ha en bra helg, det ska jag ha!
Tjingeling!

Rymdvarelser :)

Vi har börjat på ett tema om rymdvarelser i skolan. Bara denna veckan, men ändå! Jag skrev en egen saga igår som handlar om leksaksrymdvarelser som kommer till liv och barnen gillade den verkligen! Har ritat en stor bakgrundsbild att sätta upp i kapprummet sen och sen små bilder av rymdvarelserna m.m. som ska sättas fast på den stora bilden. Blir häftigt!

Annars är det rätt lugnt. Lugnt på jobbet, vår klass är guld värd :)

Mina nycklar är fortfarande borta. Suck. De fanns inte hos polisen heller. (Antar att jag har skrivit här innan att de försvunnit... om inte annat så tappade jag bort dem i onsdags). Så nu får jag väl helt enkelt låta dem vara borta....

Det är spännande med Facebook ibland. Vissa människor har förändrats så sjukt mycket på typ noll tid. Men det är klart, jag träffar ju inte många just nu. Bara Zandra som jag bor hos i veckorna, min söta pojkvän på helgerna och sen typ personalen och barnen på skolan. Så tragiskt det låter, men ja, det e ju sant. Fast jag e väldigt nöjd ändå! Har just nu inte tid o träffa mer folk ändå så.. hehe...

Ikväll ska Zandra på gåsamiddag så jag är ensam hemma... Blir datorn för hela slanten då! Haha...

Ha en bra kväll!
Tjingeling

Snö!

Äntligen - årets första snö har skådats! På tåget igår, när vi kom till Alvesta, upptäckte ALLA på tåget att det faktiskt snöade utanför. Folk sa överallt "det snöar, titta. Kolla ut, det snöar" m.m. och ringde hem till folk i typ malmö o sa att det snöar här, det gör det inte i malmö väl? och snöade gjorde det också i Växjö, och nu är det faktiskt lite vitt här ute på balkongen och på hustaken. En fördel med att bo på lite längre norrut i landet kanske :P Plus att vi kanske slipper undan den värsta stormen nu i helgen...

Mysigt att vara hemma igen nu. Var ju så längesen sist. Just nu är bara jag vaken för Kent va så trött men vi va tvungna att tvätta så jag offrade mig att ta hand om tvätten. Sen ska vi iväg och simma idag, sen får vi se vad dagen bjuder på! Eventuellt utgång ikväll och dansa till Black Jack :)

Ha en bra helg, det ska jag ha!

Biobiljetter!

Jag o Kent har vunnit biobiljetter! Skickade in lösningar på massa korsord i en korsordstidning och tro det eller ej, men vi vann! Så i helgen blir det bio... kanske :)

Idag har jag varit o simmat. Blev 100 längder, eller 2,5 kilometer. Ganska hyfsat.... hehe...

Annars en rätt lugn dag. Jobbar i världens bästa klass numera... hihi.. så lugn o fin! (Kanske lugnet före stormen?? Hoppas inte det....)

Har inte så mycket mer att skriva. Ska kolla på nyheterna nu eller nåt. O snart prata med sötaste pojkvännen! Bara 3 dagar kvar tills jag ska hem nu.... Längta, längta, längta!!


-----------------------------------------

Uppdatering.
Kom på att sötaste pojkvännen kanske inte lät så bra. Lät som om jag har flera stycken... men det finns bara en o han e snarare sötast i hela världen av alla killar som finns :D

Måndag

Idag är det måndag igen. Jag är nu inne på min sjätte vecka på jobbet så när denna vecka är slut har jag bara 7 veckor kvar att jobba. Snart hälften.

För varje vecka vill jag bara mer o mer vara hemma. Jobbigt. Men jag trivs jättebra så det är inte det. Som jag sagt tidigare så kommer jag säkert sakna det här jobbet massor, för jag trivs verkligen kanon men jag vill vara hemma. Med Kent. Varje dag. Längtar efter honom så det nästan gör ont......

Ha en bra vecka i alla fall.

Bara 4 dagar tills jag ska hem nu.

Lyx

Har haft en lyxhelg hittills. Igår hade jag bokat hotellrum på Radisson i Malmö till mig o Kent. Fyrstjärnigt hotell, rummen lika stora som vår lägenhet och det var såå fint! Blev en mysig, romantisk kväll.... :) Värsta sköna sängen, o badkar hade vi o ja... delade en flaska vin från minibaren innan vi gick ut och åt på Mando. Underbart gott, åt plankstek o drack en halv flaska vin där med. Sen idag på morgonen sov vi lääänge och sen stor hotellfrukost! *love*

Idag har vi vart i Trelleborg hos/med Zandra. Käkade lunch o fikade på Espresso House, sen iväg o handla läsk på Willys o nu ska vi strax in till stan för middag hos Annelie o sen partaj (inflyttningsfest) hos Jens o Sofia natten lång!

Trevlig helg!