Lite ledsen igen...

Nu när jag mår bra och är helt glad så har Kent blivit sjuk istället... så jobbigt. Han sa när vi kom hem från Ullared att han mådde illa och kände sig konstig, sen har han spytt :/ Det gjorde ju inte jag, men kan ju va jag som smittat ändå, men som själv inte blivit sååå dålig. Nu har ju iof sig jag blivit orolig igen för att bli dålig inför tågresan imorgon bitti....

Dagen på Ullared har i alla fall varit toppen! Vi fick iof sig parkera låååångt från ingången och det var MASSOR av folk därinne, men vi hade kul och när det var som mest folk och mest trångt och jobbigt så flummade vi som mest och hade därmed jättekul- mest åt alla människor som var så sura o griniga därinne! Haha!
Det blev en hel del shopping... jeans, t-shirt, tröjor, vinterjacka, trosor.... och dessutom de flesta av årets julklappar (!) och lite annat smått o gott, typ schampon o sånt. Nån julprydnader med. Vårt gemensamma konto belastades mest med en massa härliga ljus till betydligt lägre priser än typ IKEA och med vackra färger! Blev också julgransslinga till balkongen, gardiner till sovrummet och lite köksgrejer o ja... lite annat med antar jag. Mycket roligt iaf!

Nu ska jag snart gå o lägga mig. Har packat nästan färdigt inför imorgon (ska ner till Malmö igen o jobba). Ser fram emot en kort vecka på jobbet, o sen på fredag kommer Kent när o på kvällen partajar vi med Annelie som har inlfyttnings- och halloweenfest! Lördagen bjuder sedan på inflyttningsfest hos Jens o Sofia, så blir mycket festande helgen som kommer *weee* Ska bli sååå skoj! O på söndag avslutas helgen med söndagsmiddag hos mamma o pappa. Perfekt!

Ha en bra vecka!

Happy!

Efter de senaste deppiga inläggen är jag idag på glatt humör! Har precis ätit jättegod kvällsmat, sötsur gryta, och har haft en bra dag o mått bra hela dagen! Skönt :) Imorgon är jag ju dessutom ledig och så ska vi till Ullared o shoppa järnet.. hehe... Det är så mysigt att vara hemma - det bästa som finns verkligen. Önskar att jag alltid fick vara här.. men men.. nu har ju nästan en tredjedel av tiden gått som jag ska jobba i Malmö så snart får jag flytta hem igen :)

Hmm.. tänkte bara skriva det där. Typ att jag är glad :)

O just det... Göteborg tog hem SM-guldet i Allsvenskan - ytterligare en anledning till att vara glad!!

Depp

Jag mår inte bra. Inte helt bra i alla fall. Lite lätt illamående hela tiden... usch. Började igår eftermiddag på jobbet, o hade ont i magen med (liiite nervöst då min kollega som åkte hem tidigare i torsdags för att hon inte mådde bra dessutom hade spytt hela natten). Vågade inte äta på tåget, om ifall liksom och sen åt jag när jag kom hem, Kent hade gjort supergod varm smörgåstårta. Va helt trötta, la oss strax efter nio redan o jag hade typ ont i hela kroppen o skakade för att jag frös så mycket. Sen vaknade jag inatt med världens huvudvärk, fick efter ett tag ta huvudvärkstablett o då gick de över efter en stund. Känner mig fortfarande hängig o hade lite feber nu på morgonen. Usch... jag vill ju va pigg o glad o social när jag äntligen e hemma!

Nu är Kent hos frisören i alla fall så jag kan sitta o deppa för mig själv lite. Han klipper sig här på Campus så, o vi tvättar med så därför jag inte följde med.

Nu vill jag må bättre i alla fall! Blir ju ingen simning idag som de va planerat, men kan nog få in nån promenad i alla fall. O sen måste jag bli frisk så det kan bli Ullared på måndag! Värsta långa inköpslistan dit ju... växer för varje dag :)

Ha en bra dag alla!

Frusen

Det är så sjukt kallt här i Zandras lägenhet. De har möte med bostadsrättsföreningen om det just nu. Hoppas de får ut nåt av det. Fryser som fan och börjar dessutom bli krasslig i halsen :( Känns inte som att kylan härinne gör det bättre då direkt.

Annars en bra dag som vanligt. Fast fick stänga idag för en kollega blev sjuk men aja - shit happens så är det ju! Just nu e jag mest irriterad över en sida som jag vill gå in på här på nätet men som vägrar fungera. suck.

Ska fixa mat med. Och diska. Och vill att Kent ska komma in på msn.... Mycket jag ska!

Bäst av allt - imorgon ska jag hem!!

FN-dagen

Har varit o simmat idag igen. Börjar bli en bra vana :) Idag blev det längre än planerat, simmade 2,5 km idag på 72 minuter. Nice. Men känns i benen o armarna nu! Precis som promenaden igår.... kändes som jag hade sprungit helt långt fast jag bara gått en rask promenad. Känns som det blir tungt imorgon. Fast det är skönt med! Känner mig så nyttig!

Annars så är detta en bra vecka! Jag har varit på bra humör hela veckan, o jobbet har varit kanon eftersom jag vart så glad! Idag på jobbet var det såå kul! Vi firade FN-dagen, och på den här skolan firar de alltid med först uppvisning (sånger, dikter, danser) från de olika länder som barnen kommer ifrån. Därefter har de utställning med föremål från länderna, tex kläder, mynt, böcker m.m. Sen det sista rummet, och kanske det bästa, är matrummet! Då har barnen tagit med sig mat/kakor från sina hemländer som vi sen delat i mindre bitar o man får gå runt o provsmaka. Så mycket goda och spännande saker! Vårrullar från Filippinerna, Baklawa från Irak (kanske...), kakor från Danmark, salta munkar från Makedonien, kakor från Bosnien, jordnötskyckling från Guinea m.m. massa saker! Alla barnen och föräldrarna och vi i personalen älskar det! Sån festlig och härlig dag! Barnen kom helt finklädda o så... roligt :)

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska hem till Växjö igen. Skönt! Sen blir det långhelg - har tagit ledigt på måndag (då blir det Ullaredsresa) och tar tåget ner igen tisdag morgon. Sen kommer ju Kent ner på fredag kväll o tillbringar helgen här i Malmö/Trelleborg. Mysigt :)

Nu ska jag hitta på nåt annat. Typ läsa folks bloggar....
Trevlig kväll!

Fisk

Mina fingrar luktar fisk. Lax :) Vi ska äta världens godaste laxpaj till middag. Gjorde den en gång i våras när de hade billig lax på Willys o den va så god så nu va vi tvungna att göra den igen - fast laxen va dyr... hehe....

Idag har varit en bra dag. Började dagen med mysig frukost på sängen (vår ommöblering e så perfekt! värsta utsikten mot blå himmel nu....) och sen åkte vi till badhuset o jag simmade 2000 meter igen (gjorde de i onsdags med om jag inte skrev de). Sen badade vi i bubbelpoolen en stund och simmade därute och åkte supersnabba, lite läskiga, vattenrutschkanan.Sen idag har vi sett på film o ätit godis o så har jag gett Kent massage! Nu håller vi på o lagar mat då så ska snart äta.

Jag älskar att vara hemma och få vara med Kent! Det bästa som finns. Hela veckorna bara längtar jag hem, hem, hem och nu måste jag snart åka hemifrån igen :( Fy! Men nu e det "bara" 10 veckor kvar att jobba i alla fall. Och inte veckan som kommer men nästa vecka är jag ledig en dag så blir kort vecka. O sen är det inte jättelångt till jullovet.....!

Lägga ner?

Jag har ju blivit så himla dålig på att uppdatera min blogg. Helt sjukt. Förlåt. Fast lägga ner gör jag nog inte än på ett tag ändå...

Idag har jag haft en toppendag! Jättebra på jobbet o vart helt glad (efter att de senaste dagarna vart helt nere o bara velat hem till Kent o Växjö så...) sen åt jag middag hos Annelie. Jättegod fiskgratäng o grejer :) Perfect! Tacktack så mycket!

Nu väntar jag på att Kent ska ringa o sen ska jag packa o sen sova o nu ringde han så hejdå!


1 år!

Idag firar vi 1 år tillsammans! Så underbart o så sjukt... Vem kunde tro det för ett år sen? hehe.. Det har varit mitt bästa år någonsin, haft så många härliga, roliga stunder och fått o gett så mycket kärlek. Jag älskar honom så mycket o hoppas att det kommer hålla för alltid!

Middagen igår va mysig. Blev inte den menyn som jag skrev igår för mig, utan åt vårrulle till förrätt, biff med purjolök ( o ris förstås) till varmrätt och sen friterad banan med glass till efterrätt. Va jättegott! Där ska vi äta fler gånger, det är mysigt med kinarestauranger :)

Idag ska vi åka o bada, om en liten stund. Ska bli så skönt att gå in i den varma simhallen när det är så kallt ute! Men först kolla klart på Bonde söker fru... haha... det e rätt kul faktiskt :P

Nya skor! (x2)

Har köpt nya skor idag! Ett par svarta, med klackar... sååå tjusiga tillsammans med jeans och min nya kappa! Hade en liten shoppingrunda på stan medan vi skulle hitta en restaurang att äta på ikväll. Kent köpte ett par jeans med, som han e så sexig i :) hehe.... fattas bara det till det priset :P Jag köpte ett par skor i onsdags med, ett par walkingskor, Reebok. Jättesköna, så kan äntligen slänga mitt gamla par som jag fullkomligt gått sönder. Shit, 2 par skor på en vecka! Inte klokt ju. Dessutom var båda paren på rea, de på Din Sko (idag) under halva priset och de på Intersport (walkingskorna) 150 kr rabatt. O jag som aldrig hittar nåt på rea.... Btw så fanns det snygga jackor på JC med.. men köpte inte nån nu, få rse om det kanske blir senare.

Ikväll ska vi äta på jättemysig kinarestaurang. Kollade menyn o de hade erbjudande om 3-rätters meny för 149 kr. Fläskfiléspett med jordnötssås till förrätt, Fyra små rätter till varmrätt och Friterad banan med glass till efterrätt. Hyfsat pris, typ. Dock mindre bra med tanke på mitt nya nyttiga liv.... Men ibland måste man ju fira med och jag har vart jätteduktig de här tre första veckorna o gått ner nästan 3 kg (tror jag) så har väl förtjänat det. Tror jag. Dessutom firar man ju inte 1 år tillsammans så många gånger!

Kvällen igår när jag kom var underbar. Vi hade så himla mysigt och jag har saknat honom så mycket nu hela veckan och nu vet jag att jag inte åker förrän på måndag morgon och det är så skönt för då får vi en extra kväll tillsammans.

ps. Zandra.... tack för presenten! Den kom väl till pass.... ;)

Måste uppdatera...

Jag måste nog uppdatera igen. Går visst rätt lång tid mellan gångernanu men zandra har ju datorn jämt...skyller på henne! Inflyttningsfesten i fredags blev kanonbra! Vi hade jätteskoj med tacos och karaoke och ölspel och bibeln m.m. sen partaj på stenladan (ska in o kolla om vi finns på bild btw...) och efterfest!

Lördagen bjöd på tjusigt väder så blev lite småpromenader under dagen sen på kvällen mys hemma. Åt ryggbiff *mumsmums* med klyftpotatis och jensens whiskysås :) Somnade sen kvart i 9 i soffan framför teven.. weird men kan bero på viss sömnbrist natten före!

Sen åkte jag tillbaka hit igår igen. Saknar Kent massor redan men bara 4 dagar tills fredag och dagarna borde ju gå lika snabbt som förra veckan så det löser sig nog. På fredag ska jag käka middag hos jens o sofiainnan jag tar tåget hem. Ska bli kul att se deras lägenhet också!

Nu måste jag sluta skriva för.... eeehh... jag orkarinte skriva mer! Hehe
Ha de bra!

Hej

"Hej Kent. Saknar dig av hela mitt hjärta. När sängen gungar och låter så undrar Zandra vad händer. Tanken slår mig, att du Kent, har hittat oss. Men efter en stunds tänkande och mitt medvetande blir mer verkligt så förstår jag att du inte är här men att det är dig Cissy drömmer om. Då är jag verkligen glad att ha en egen säng, 1 meter ifrån mig så jag slipper va med om detta. Jag måste tänka. Hahaha. Nu är det snart natt igen och oron kommer. Att jag inte får sova en natt till av att det gungar i sängen. Fortsättning följer....
Förresten, tack kent för att jag får låna Cissy."

(citerat av zandra när hon hjälpte mig med inlägget....)

Nu skriver jag! det ovan ärlite snurrigt med vem som säger vad osv men ja... jag lämnar det till läsarna, ni har väl lie hjärnor att klura ut med i alla fall. Om inte så är det jag som saknar Kent :) O resten e väl zandras ord... om gungande sängar o så. Menklart, den gnisslar rätt så bra, och jag sover itne så stilla så... och ja de kanske gungar eftersom fjädringen e så kass men whatever, jag sover som en prinsessa i den :D

Nu börjar jag få ont i ryggen av att skriva på den här bärbara datorn... föredrar stationära.... men har ju ingen här så. Ha de bra!
Tjingeling!


"Hejdå" säger Zandra och vinkar.....


Trellehulla

Så,nu sitter jag här i Trellehulla (Trelleborg för er som inte är härifrån o fattar vad jag menar...) Iaf så har jag det rätt så bra här. Jag har en skön säng att sova i, åtminstone sover jag gott i den, och jag har mat o internet o ja, de mesta man behöver. Just nu är typ min första lediga stund att bara göra "ingenting" o skriva här på bloggen sen jag kom hit i söndags.

Jobbet trivs jag jättebra med. Mycket nytt och så, men det kommer bli kanon :)

Enda minuset - som också är ett jätteminus (och på tal om minus så kan jag berätta en rolig grej lite längre ner...) - är att Kent inte är här. Men vi pratar i telefon lite då o då och smsar i alla fall. Just nu är han på foxtrotkurs (så kom nyss på varför han itne svarar på mitt sms o kommer in på msn) o hoppas dte går riktigt bra! Hihi... king of the dancefloor! Fast nu kom han ju in! weee..

Hmm frågade varför han inte dansar men just ja, bara tisdag idga. Han dansar imorgon. O hade snackat i telefon nu....

Jo det där om minus. Så för ett tag sen, i våras nån gång, fick jag ett sms där det stod att jag var världens sötaste minus. Kanske kom det efteråt förresten menwhatever. Typ harnåt att göra med att 2minus bli plus. För mattefolk då :) Blev inte så kul här men tanken som räknas.

Nu ska jag ägna mig åt bara msn en stund med sötaste killen på jorden (och i hela universum med för den delen...)