Sakna...

Nu har jag packat mina väskor. Usch. Tråkigt. Jag vill inte vara ifrån Kent. Blir bara jobbigare för hela tiden att ens tänka på att vara ifrån varandra så mycket de närmsta månaderna... :( Men det är ju bara 3 månader ändå. 12 veckor. Det går fort. Och vi kommer ju ses varje vecka. Men det blir bara 8 nätter tillsammans varje månad. 8 morgnar att vakna upp och bara ligga och titta på varandra och mysa och njuta av att vara så nära. 22 utan varandra. Tur att de 22 i alla fall är i veckorna då man oftast knappt har tid ändå. Bara kan pussa hejdå innan den andra försvinner till jobbet. Det kommer jag sakna. Och jag kommer sakna kvällarna tillsammans, buggkursen, att gå långa promenader, att busa med varandra, att laga mat tillsammans, att mysa framför teven på kvällarna, att gå o lägga sig tillsammans och gosa in sig under vårt stora, sköna täcke. Gud vad jag kommer att sakna....
 
Min älskling - världens finaste

Lördag

Lördag idag och imorgon åker jag ner till Malmö igen... Blev dyra biljetter med.. suck. Men ska skaffa 10-kort sen så då blir det billiga resor varje vecka :D  Imrgon blir det till att packa o städa (typ skrivbordet där alla mina grejer ligger huller om buller). Kommer bli mkt packning med. Men blir hämtas på stationen i Malmö, sen tror jag att jag åker hem till mamma o pappa en stund o sen kör de mig till Zandra, så blir perfekt.

Nu ska jag gå o hänga upp lite tvätt härinne, sen kanske det blir stan en vända. Ska in ikväll med och äta middag :) Mysigt att äta på restaurang! Hade först tänkt åka på Ölands skördefest men nu vill jag mest va hemma o mysa med världens sötaste pojkvän :) Känns mer o mer varje dag att jag kommer sakna honom så sjukt mycket i veckorna. Sen de ringde mig i tisdags har vi legat vakna längre o längre för varje kväll och försökt ligga kvar på morgnarna o bara mysa o va med varandra. Men helgerna kommer bli så underbara i de tre månaderna som kommer! När man har längtat ihjäl sig efter varandra en hel vecka så....

Nej måste verkligen gå nu!
Tjingeling

Nytt jobb

På måndag börjar jag jobba i Malmö. Fortfarande blandade känslor, kommer sakna Kent så sjukt mycket under veckorna. Men läraren jag ska arbeta tillsammans med verkar supertrevlig och de andra i personalen likaså så kommer säkert bli kul! En liten tjej frågade om jag skulle vika idag o blev ledsen att jag inte skulle det men jublade när jag sa att jag skulle komma på måndag... Haha!

Annars igår så var det kul att träffa Hanna o Annelie lite. Blev mycket tågresande.... 4 timmar allt som allt ju. Hann läsa lite bok, samtala med trevliga människor o ja, ha det ganska bra helt enkelt.

Nu ska jag vakna till liv ordentligt ahah o sen när det ljusnar ska jag ut o ta en liten promenad innan regnet kommer. Sen är det ju jobb i Alvesta idag!

Ha det bra!

On my way

Så.. om 10 minuter ska jag gå ut till bussen. Vilken effektiv morgon jag haft! Gick upp samtidigt som Kent imorse, typ tio över sex. åt frukost o sånt, sen åkte han till jobbet och jag satt vid msn o pratade med Zandra en stund. Sen ut o joggade, orkade hela rundan även om det inte var så bra tid, ca 22 minuter. Sen in, körde magträning sen hoppa in i duschen. Då ringde en kvinna från en skola i Alvesta och erbjöd mig jobb imorgon *wee* så imorrn ska jag till Alvesta och jobba, men nu...  Nu ska jag till Malmö på jobbintervju!

Malmö

Ja, så är det. Idag eller imorgon åker jag ner till Malmö. Anställningsintervjun är imorgon kl 14 så sen får vi se hur det har gått... Det är med lite blandade känslor. Väldigt jobbigt att precis ha flyttat hit, blivit sambos o allt det där, för att sen ta sitt pick o pack och flytta ner till Malmö igen. Men jag kommer ju i så fall bo i en resväska typ, och åka hem nästan varje helg (annars får Kent åka ner till mig). Men jag behöver pengarna och får återigen arbeta med det jag vill arbeta med, på fritids. Det ger så himla mycket, faktiskt. Och jobbet är ju trots allt bara i 3 månader.

Jobbade på caféet igår. Roligt. Nu kan jag typ allt, till o med göra te i den konstiga apparaten :D Som tur var va det ingen som beställde nåt svårare än te från den... haha.. hade vart värre med typ caffe latte eller espresso eller nåt sånt. Men det var kul igår och jag fick med mig en god pastasallad hem, och lite kladdkaka och morotskaka.

Nu ska jag nog gå ut och gå en runda... Sen får vi se om Hanna svarar. SKickade ett sms o frågade om hon va sugen på Kåren ikväll.. Eller så åker jag hem o sover hos Erik o pappa (mamma e i Sigtuna) och bara tar det lugnt. Eller så åker jag imorgon så får jag sova hemma en natt till. Men hade gärna tagit chansen att träffa lite folk när man ändå är nere med. Vi får se hur det blir!

Ha en bra dag!

Jobb!

Har blivit halvt erbjuden ett jobb som fritidspedagog på heltid i år F-2, med start omgående fram tills årsskiftet. Vore perfekt, om det inte var i Malmö.... fan! Jag vet inte hur jag ska göra! De som känner mig väl vet att jag klarar inte av att bo hemma hos mina föräldrar, de går mig på nerverna. Känns inte heller kul att bo "inneboende" hos folk i 3 månader.... Och jag kommer ju sitta på 2 hyror. Hmm... Plus att jag precis blivit sambo och vill ju vara med Kent, inte 20 mil ifrån honom! Men jag behöver verkligen ett jobb och framförallt pengarna och allt det där. Hjälp!

Ojdå

Har visst inte uppdaterat på några dagar nu. Får väl berätta vad som hänt på senaste tiden då... I söndags var vi bara hemma. Hmm... eller nej, just det! Jag var på studentmingel inne i stan. Fast det var sådär, inte så mycket nytt o så ju. Och maten va rätt kass :( Jag som va jättehungrig. Det roliga var underhållningen, nån stand up-komiker som hette Mattias tror jag. Först trodde vi ju alla att det var Magnus Betnér som skulle uppträda då konferenciern sa att det var en av Sveriges främsta stand-upkomiker o Betnér uppträdde i lördags kväll här i Växjö (jag lyckades inte få tag i biljetter, tyvärr). Men den här snubben dög rätt väl han med, han va väl uppvärmare åt Betnér tror jag.

Igår sökte jag lite jobb, som vanligt. Va ute o sprang en runda med och på kvällen var vi på buggkurs. Den här buggkursen är mycket bättre än en förra! De går igenom allting så grundligt och mycket repetition. Kanon!
En annan kul grej igår, som jag egentligen inte får berätta haha, var att jag o Kent tävlade i ett multiplikationstest, man ska räkn ut 100 tal snabbast möjligt. Den som är snabbast med flest rätt vinner. Jag vann med alla rätt och snabbast tid :D Kent fick 1 fel (2 x 8 är inte 40.... hmm undra hur han tänkte där??). Lite taskigt mot honom eftersom han e mattelärare :) Men vi va snabba båda två. Tog inte tiden utan gjorde samtidigt men när jag gjorde i Tygelsjö tog det ju 1 min 14 sek eller nåt sånt, och nu var det väl runt samma, kanske lite långsammare...

Idag ska pappa komma förbi o hälsa på nån gång efter lunch :) Roligt!

Kändisspotting!

Idag har vi sett "kändisar" på stan haha... Först Carolina Klüfts syrra som va ute på shoppingtur, bland annat inne på Team Sportia precis som vi. Sen mötte vi Tommy Svensson (f.d. förbundskapten i svenska fotbollslandslaget, VM 1994) som va ute o promenixade med frugan sin. Så kan det va, vilken metropol den här staden är! :P

Nu är det fikadags! Goda muffins (de jag skrivit om tidigare) och kanske nån chokladboll med. Gottis!

Sunny Day

Idag är det sol :) Härligt! Har varit ute och sprungit en runda, kändes som det var såå tungt och gick såå långsamt, men när jag kom i mål hade jag sprungit snabbare än förra gången, då det gick hur lätt som helst. Märkligt!

Ska panera fisk strax till lunch, sen ska vi in till stan och lämna tillbaka filmen. Den var bra :D Inte så farligt läskig, men definitivt intressant! Och efter filmen fick jag sån skön massage när vi skulle sova. Underbart!

Jaja... idag blir det god middag, lövbiff med råstekt potatis och bearnaisesås. Funderade innan på utgång ikväll men får se, jag tycker det är så mysigt att vara hemma. Och vi får småfira lite ikväll med för det var exakt ett år sen inatt som vi fann varandra i vimlet på slagthusets dansgolv! Blir mycket firande de här helgerna hihi... nästa helg ska vi åka till Öland och skördefesten, där vi var för ett år sen också, då det var första helgen jag var och hälsade på honom i Kalmar. Gud så nervösa vi var då! Haha.... Gulligt :)

Nu måste jag gå... Ha en bra dag!

Fredag!

Äntligen fredag!
Gårdagkvällen på caféet var rolig! Gjorde baguetter mest o stod lite vid kassan, sen massa disk o sånt hehe.. Men dte var skoj, ska jobba på tisdag också. Ska se till att lära mig den där automaten där man gör espresso, caffé latte, varm choklad, chai latte o allt det där. Caféet är jättemysigt, jag ska lätt börja gå dit ibland! Spela biljard, spel o sånt. I ena delen av caféet är det såna gammaldags jättefina möbler, och i den delen där själva caféet, försäljningen, är är det mer modernt, typ. Det tråkiga var städningen - det tog sån tid! Vi var inte klara med allt förrän klockan var över elva, o shit va trött man va då efter att ha stått upp i över 6 timmar och fixat o grejat.

Idag ska vi kolla på den nya Beckfilmen och mysa hemma :) Imorgon blir det kanske utgång, vi får se! och så ska vi lägga klart 2000 bitarspusslet, bara himlen kvar nu!

Ska nog ta mig in till stan i eftermiddag. Kolla upp linser o sånt där o kanske hyra filmen o lite.
Ha en trevlig helg!

Partaj

Igårkväll blev det, oplanerat, festande på Sivans med Elin, Emelie, Dana och Adina. Hade riktigt kul, kom inte till förfesten förrän klockan va nästan halv tio (vi hade vart på kurs i foxtrot innan hehe) men kom snabbt ikapp! :P Eller ja, jag tog det rätt lugnt igår så... Kom inte iväg till Sivans förrän klockan va halv tolv eller nåt o va väl inne strax före tolvslaget (Tack Filippa för att du släppte in mig utan att visa upp betald kåravgift, till nästa gång ska jag ha det med mig!). Sen dansade vi, snackade o drack cider tills de stängde vid ett.... Sen hem och försökte att inte väcka Kent och han vaknade inte heller förrän jag kröp ner i sängen... Men men, hoppas han somnade om iaf!

Idag ska jag promenera, som vanligt. Ute är det dock regn, regn, regn som vanligt.... Sen ska jag baka bröd :) och ikväll ska jag jobba på Café Tufvan, typ studentcafé här på Campus, så man jobbar ideellt men får lite käk under tiden och rabatt där sen. Kan va kul att träffa lite folk i alla fall. Jobbar typ från 17-22.30 ikväll... gäääsp... o hinner inte träffa Kent mkt heller då men jaja, imorgon är det fredag och HELG igen! Funderar på om vi ska ut i helgen, till nåt schlagerställe här i stan.... och imorgon kanske hyra den nya Beck-filmen *weee*

Ha en bra dag!

Pussel!

Nu har jag påbörjat vårt 2000-bitars pussel :) Iiiiih så roligt!
Det förra 1000-bitars la vi på 2 dagar. Hmmm... börjar bli grymma nu. Det var dessutom lätt det snyggaste och roligaste pusslet vi lagt! Så klara färger och fint motiv. Vi har tagit bilder på alla pussel vi lagt, så kanske lägger jag ut bilder här nån dag sen... Målet med detta pusslet är att vi ska vara klara innan inflyttningsfesten, för det tar hela mitt matbord (när det är uppslaget..) 67x95 cm stort är det!

Igår var vi på buggkurs! Det var roligt :) Hehe... även om vi börjar om från början igen så - men det kommer ju innebära att grunderna sitter ännu bättre sen.

När vi kom hem bakade jag "frukostmuffins" som de kallas, jättegoda muffins med kardemumma o massa annat gott, receptet kommer
här. De rekommenderas verkligen! Vi gjorde med äpple som i receptet men de kan även göras utan (det kommer jag göra nästa gång tror jag).

Ha en bra dag!

Mobilen

Viktigt meddelande!

Eller ja, kanske inte jätteviktigt men ändå.. Om ni försöker ringa mig och jag inte svarar, så skicka ett sms eller lämna meddelande att ni ringt så jag kan ringa upp er (eller ring igen senare). Min mobil är knäpp igen så nu kan jag inte se missade samtal. Vilket inte är så himla kul ifall nån från nåt jobb ringer.. fan... men men... Nu vet ni det i alla fall!

(Denna gången kan jag inte skylla på Telenor heller utan på Meramobil och deras skittelefoner. Är det nåt jag ångrar så är det att jag köpte mobiltelefon från dem!!)

Telenor

Nu är jag snart så trött på Telenors felfaktureringar att jag byter abonnemang. Faan! Jag får ringa/chatta med dem varenda månad efter att ha fått mina fakturor känns det som. Det är dubbelfakturor, fakturor på uppsagda abonnemang m.m Denna gången har jag fått en påminnelseavgift på 50 kr att betala för att de skickade en påminnelse till mig om att betala en faktura, SAMMA dag som sista datum för inbetalning! Hur sjukt kan det bli? De kan väl inte påminna mig om en faktura samma dag som den ska betalas, och som den dessutom betalades? Nu ska de i alla fall skicka en ny faktura till mig - IGEN - och jag är bunden till Telenor i ytterligare minst 6 månader. Jag ahr ju alltid haft Telenor med och vart nöjd men på sista tiden. Njaaa jag vet inte... Det är så surt att behöva lägga massa tid på sånt här.

Men i och för sig, om nån har tid för det så är det väl jag. För här är det inga jobb i sikte än i alla fall... suck

Grå söndag

Idag är det söndag o snart är helgen slut. Lite tråkigt... men har haft en väldigt mysig helg! I fredags firade vi ju med god mat o så hyrde vi "Se upp för dårarna", som va ganska kul. Sen igår var det finfint väder så vi körde ut till skogen och gick 11 km-slingan... Det tog då typ 2 timmar o vi var gaaanska slut när vi kom tillbaka till bilen. typ. Sen hem, laga mat o sen ut på stan. Köpte mig en halsduk på Indiska och Kent köpte en fin ljuslykta. Sen tog vi en fika på stan o så köpte vi en badrumsvåg. ohoh... Har inte velat ha nån innan, men nu är jag lite sugen. Med tanke på alla promenader jag går numera så.. hehe.. Idag blir det kanske en joggingrunda med, men är tråkigt väder. Alldeles grått.

Igår hade vi myskväll med, blev vitt vin o räkor till middag. Började med en förrätt bestående av melon, skinka, äpple, paprika och kalles färskost (den godaste färskosten som finns!). Sen räkorna.... mums! Till efterrätt (och tilltugg till Svensson, Svensson) blev det marängswiss.. gottgott! Hade bakat maränger med innan på eftermiddagen :) Blev sen en tv-kväll med svensson, svensson som sagt (hur kul som helst! Så glad att den serien e tillbaka!) sen Babben & Co som också va skoj och sen lite Sing a'long och Extra!Extra! Sen somnade vi gott :)

ja... det var min helg det! Nån annan som hittat på nåt skoj i helgen? O just det, efter mina stadiga siffror på 9-10 besökare 10 dagar i sträck har det nu förändrats och blirvit lite mer variation igen. Spännande.....

Happy Birthday!

Stort grattis på födelsedagen till Zandra idag! Hipp hipp hurra!
Hela 21 år gammal blir hon..  :) Stoooora flickan hihi

och hurra hurra hurra för mig o Kent som firar 11 månader idag :)
Tiden går fort minsann! Hihi
Ska firas med baconinlindad kycklingfilé, klyftpotatis, sallad och bearnaisesås ikväll. Och säkert nån god efterrätt eller liknande på kvällen!

Nu är det snart dag för den   s p ä n n a n d e   matchen mellan Sverige-USA i fotbolls-VM! Iiiiiihhh!!

En tanke

Kom på en sak till jag är lite fundersam över. Förut så har antalet besökare på min blogg pendlat upp och ner. Jag har inte mycket besökare, det har pendlat mellan typ 4 och 16 per dag eller nåt, men numera, sen över en vecka tillbaka har jag 9-10 besökare varje dag. Grafen är helt rak! Så skumt... men eftersom ni nu då troligen är samma personer som läser varje dag så kan ni väl skriva en rad så jag vet vilka ni är... (framförallt ni som aldrig skriver)....

Torsdag

Nu är det torsdag, så snart e veckan slut. Eller ja, det är i alla fall snart helg o min älskling kan va hemma med mig hela dagarna igen :) Sååå tråkigt att bara gå hemma. Usch! Jag söker alla jobb jag kan o så, men inget händer.

Ska kanske gå ut o gå en promenad idag (är helt förkyld, ont i halsen som fan plus tandköttsinflammation som gör oooooooont!) för solen skiner och det är helt fint ute, och så ska jag tvätta och handla. Så har iaf lite att göra idag! Sen ska vi fixa dvd-brännaren (det funkade inte som de sagt utan ska dit o klaga idag....) och sen ja.. jag vet inte. Mysa kanske :)

Kanske skulle ta o fixa naglarna med eller nåt. Whatever. Och bädda sängen.
Btw, Jens o Sofia! När blir det inflyttningsfest hos er? Jag ska försöka åka så jag hinner besöka frisören samtidigt (gillar min frisör i Malmö ju.....).

Tisdag

Så var det tisdag. Jag gick upp redan kl 8 idag.. wow... ska börja gå upp tidigare på dagarna nu och hmm.. hitta på nåt. Eeeh... ska snart gå in o kolla om det kommit in några fler jobb på arbetsförmedlingen. Idag ska vi i alla fall till badhuset :) Först simma kanske 1000 meter eller nåt o sen busa o bada på äventyrsbadet :D Roooligt! Har gartisbiljetter dit. Lite bra med novischmässan, typ...

Igår skulle vi ta reda på vart en grusväg som går här utanför leder. Blev värsta fina rundan... först inne i skogen, mysigt, och sen ut på landet med massa kor och grejer hihi o sen hem. Ganska lagom lång med, typ 4-4,5 km så den kan man ju springa med. Jag sprang ju igår så blir inte idag, men imorgon kanske!

Ha en bra dag!

Sivans

Igår var jag på Sivans med Elin, Emelie o Dana. Hade himla kul! Haha... Blev lite fulla ändå :P o jag o Elin gick fram först till Erik som jobbade i baren och sjöng "full idag och full imorgon" för honom (han hämnades genom att ge Elin fel öl ... eller nåt.. fel blev de iaf :P ) sen sjöng vi för Jörgen (han jobba med, plockade flaskor..). Sen, eller ja, o just det, jag träffade Niklas i kön på vägen in o sen dansa vi med inne på dansgolvet haha... Sjukt kul! Jag gick hem redan tjugo i ett, då var jag nöjd med kvällen :) Fast Elin lyckades ge mig enbörjan till blåtira till.. farligt när vi festar ihop! Hahaha.... jag har faktiskt ett rött märke där idag :P

Annars idag så har vi vart på Elgiganten o köpt en dvd-brännare. Hon visste inte vad den kostade o Kent sa att han inte visste (fast det gjorde han såklart...) o till sist fick han betala 399 kr för den, egentliga priset var 599 kr.. Hyfsat pris det blev, ja. Sen har vi tvättat, men visade sig att jag bokat fel dag.. oops... var helt säker på att jag bokat idag (o det var det som var meningen) men jag hade räknat fel på dagarna o bokat igår ist. Det upptäckte vi såklart inte förrän vi kört tvättmaskinerna men vi snackade med de som hade tiden så det löste sig :)

Sen har vi gått liten promenad, ätit god mat och nu städar vi lite. Ska snart mysa framför teven o se på film som vi hyrde i fredags :)

Ha en bra dag!
Tjingeling

Äntligen fredag!

Nu är det fredag, dvs bara några timmar kvar till HELG och då ska jag få vara med min älskling hela dagarna! :D Förutom lördag kväll då jag ska partaja o han ska... eeehh.... lägga pussel eller nåt. Hmm. Har börjat på ett nytt nu ju, mkt roligare än det förra!

Ikväll ska vi ha myskväll, äta tacos i pitabröd (som jag ska baka) och titta på film o mysa i vår fina soffa. Kanske blir lite glass med chokladsås med (usch vad vi är onyttiga!).

Sen imorgon ska vi till Kents föräldrar, han ska hämta lite varmare jackor o vantar o sånt där (känns som man bor i Norrland ibland haha skoja bara. Men det e kyligt på morgnarna när han ska cykla iaf....). Får säkert nån jättegod mat där med, som vanligt, och sen på kvällen ska vi tillbaka hit för jag ska ju ut på kvällen, annars kanske vi skulle stannat och fiskat kräftor.

På söndag är inte så mycket planerat, bara tvättid mellan 13-16. Lagom kul :)

Rundan till skolorna igår gav inte så mycket, alla skolor här är tydligen benhårda med att gå efter vikarieförmedlingen så lär ju inte va så lätt att få in en fot och vikariera på skolorna än på ett par månader typ. Fan. Men men... har ju sökt lite annat med iaf. Ska upp o kolla på Statoil idag haha.... Kul jobb jag söker, inte sant? men vilket jobb som helst är bättre än att gå hemma i alla fall! Funderar på om jag trots allt ska engagera mig i CUF med nu... hmmm... kanske cyklar o hälsar på dem nästa vecka?

Ha en trevlig helg allihop och se till att svara på festfrågan i förra inlägget! ;)


Inflyttningsfest!

Så... det börjar väl bli dags för inflyttningsfest här snart! Pratade med Sofia om det igår och kom fram till att jag ska kolla läget lite med folk. Det lättaste är väl att göra det här då. Så, nu undrar jag vem som vill komma och när som passar er bäst att komma hit.
Gör så att ni svarar i kommentarerna (eller ev. på msn eller ringer el nåt men se till att höra av er snaaarast!). Vi funderar på att ha festen antingen helgen den 21-23 eller 28-30 september (vet inte om det blir fredag eller lördag än så...).

Nu ska jag hoppa i i duschen fort som attan för sen kommer Kent hem o så ska vi fiiiiiiira! :D

Honey, honey....

Visade sig idag att min snygging har tagit de andra poängen med, så nu kan han ta ut sin examen :) Niiiice!
Så ikväll blir det fira med middag ute och sen bio efter det. Underbar och älskad av alla ska vi se... Eller ja, vill jag se i alla fall. Och han med tror jag.... hihi...

Då återstår det bara för mig att skaffa mig lite inkomster med. Ska gå upp till tre skolor som ligger här på området nu i eftermiddag, och så ska jag posta brev till 6 skolor och till Ljungby kommuns vikarielista. Sen får vi hoppas att det händer grejer!

Ha det bra alla!

Jaaaaaaaaaa!!

Kent klarade sin tenta :D
Det innebär att han nu är ett steg närmre sin lärarexamen (om han klarat inlämningsuppgiften med så är han klar) och isf får han fast tjänst och mera pengar! Så nice! Plus att det ska firas och då får jag också njuta av det :) Hihi

Just nu håller jag på att laga middag åt honom. Hade bara tänkt käka typ matjessill o potatis, men eftersom det gick så bra på tentan så blir det rotfruktslåda och grillad kyckling istället! Gottgott!

Solen skiner förresten idag, kunde gå i bara linne *wow*, det visade sig vara novischmässa när jag skulle ner o skriva ut lite papper så jag fick massa gratisgrejer (bla 1 kg makaroner) och så har jag sökt massa jobb o skaffat kontakter. Helt plötsligt blev detta en väldigt bra dag! O just det, jag har lagt klart pusslet också! Men det fattades tre bitar och en var sönder. O hon som vi köpte det av på loppisen vilel ha mer än 10 kronor för det. Tur vi inte gav efter! Haha

Till helgen blir det kanske kräftfiske, vi snackade om det igår i alla fall. Annars lite partaj med lite folk här eventuellt.. Fick nyss sms om det i alla fall :) Kul om man kan hålla kontakten, e lite ensamt här när man inte pluggar o inte jobbar o typ inte känner nån. Men det ordnar sig!

Ha en trevlig kväll!
Jag ska bugga så det ska jag ha :)
Tjingeling!

Varför?

Eftersom jag inte vet vilken Alexandra det är som kommenterat mitt förra inlägg och undrade varför jag tar uppehåll igen så svarar jag här. Vem vet, kanske är fler som undrar?
Jag tar helt enkelt uppehåll eftersom jag redan läst denna terminen i Malmö och därför får den tillgodoräknad. Att jag inte läser nån annan kurs istället under tiden beror på att det inte fanns någon att läsa. Typ.

Nu ska jag snart ner till hyresvärden o klaga på vår ugn. Den blir liksom inte riktigt varm och då tar det en evighet att laga mat där inne.... Inte bra!

Slut på pluggandet

Så, nu var det slut på pluggeriet för den här gången!
Har lämnat in min ansökan om studieuppehåll idag, så nu måååste jag fixa mig ett jobb. Snabbt!

Stämman, och framförallt festen "en kväll på slottet" på kalmar slott var sååå fantastisk!
Vi hade sjukt roligt vid vårt bord, sjöng, käkade gott o ja... de va en helkul kväll helt enkelt! Fick ju bugga lite med hehe... och i discot var de nice musik hela kvällen.

Så, förutom min förkylning och lite andra grejer så har helgen vart helt okej.

Idag kom boken jag beställt. Massageboken (samma som du har Jens...) Så nu ska jag snart börja träna på pojkvännen. Han kommer bli glad i alla fall :) Fast han kommer inte hem förrän typ 10 eller nåt ikväll... har föräldramöte i skolan.

Ha en bra dag!
Tjingeling

Kalmar

Om 8 timmar o lite till åker jag till Kalmar.
Ska på stämman o kolla läget lite.. hehe.. o festa på slottet :)
Fast partaj o fest börjar man (tro det eller ej) bli en liten aning trött på nu.
Jag har hittat blåmärken lite överallt på mig själv idag o har ont som fan i armen o ögat. Elin som jag hängde med hela kvällen igår hade glömt sin väska på Pudas, med mobil o plånbok o allt i, och hon har inte hört av sig till nån, verkar inte ens ha letat efter väskan eller nånting. Man blir rätt orolig då. Jag hade ju tappat 2 kort på Pudas igår, men dem la dem i Elins väska så jag fick dem på Sivans ikväll. Där jag för övrigt också träffade Jennika haha! Så sjukt!

Nu har jag nyss duschat o packat ihop grejerna inför imorgon.
Väntar på att kent ska komma hem. Han e o partajar inne i stan.  Mysko att festa på olika håll haha... men det e bra att han dröjer så hinner mitt hår torka lite mer. Pallar inte sova med alltför blött hår.

Ja, så vad ska jag avsluta med idag då?
Jag tar ett citat från en av tjejerna i gruppen, som va jävligt kissnödig på vägen till Sivans. "Jag ska bara kissa i min buske". Hmmm resten får ni tolka själva.
Ha en trevlig helg!