Mammas 50-årsdag

Vi borde ha firat med tårta och kalas.
Istället lägger jag en blomma på din grav.
Tänder ett ljus och tänker på dig.
Känner hur saknaden bränner i mig.
Jag hoppas du i himlen din dag fira får
Medan vi här på jorden fäller tår efter tår...


Mindre än en vecka till julafton...

Julen närmar sig med stormsteg nu. Härligt! De sista julklapparna har handlats idag, plus allt som ska med för jugodisbak m.m. hemma hos Kents föräldrar. Just nu bakar jag en pepparkakscheesecake som vi ska bjuda pappa på imorgon när han kommer upp och hälsar på, och imorgon ska vi baka kavring med valnötter och äpplen att ta med till Mörlunda och bjuda på. Massa gottis :)

Jag har dragits med en förkylning i snart en vecka nu. Börjar iaf bli bättre, så är väl frisk till julafton hehe... På måndag har vi PM2, opponeringsseminarium på examensarbetet. Alltid nervöst inför de där seminarierna, men sen är det iaf snart klart... Skönt det med!

Nu ska jag slå mig ner i tv-soffan o vila lite. Verkar va massa filmer på tv idag!

~ 50 ~


Tiden går fort när man har roligt, idag har vi varit tillsammans i 50 månader! Låter sjukt mycket haha men jag har älskat varenda dag :) Det finns ingen annan som får mig att må så bra, skratta så mycket, göra tokiga saker och njuta av livet så som Kent! Att höra honom sjunga i duschen eller köra men den lilla radiostyrda bilen i vardagsrummet får mitt hjärta att bulta minst lika mycket idag som det gjorde den där kvällen på slagthuset för över femtio månader sedan! <3

Dagens present i adventskalendern till Kent var en middag med dessert, och jag hoppas att jag inte gör honom besviken. Både huvudrätt och efterrätt är helt nya för mig, så ska bli spännande att göra. Kanske slänger jag ihop en liten förrätt också bara för skojs skull :)

Min present idag var däremot en disksvamp... hur ska man tolka det!? Haha! Well well, jag älskar dig i alla fall min lunkentuss! ;)


Julmys & tjejhelg!

Snön fortsätter att falla över vårt vackra vinterland. Så fint med snön när alla ljusen lyser i fönstren och man riktigt känner hur julstämningen infinner sig. Igår var det strålande solsken, vilket får snön att glittra helt underbart! Pepparkakskyrkan blev färdig inför helgen och förgyller också det vårt vardagsrum nu :)


I helgen är det dags för vår tjejhelg i Stockholm. Jag, Madde, Johanna, Hanna och Sofia ska tillbringa några dagar där tillsammans, gå på standup, skansens julmarknad m.m. Ska bli mysigt! Bara hoppas att tågen tar oss dit med.. hehe.. Imorgon åker vi iaf i god tid, så borde inte vara uppe alltför sent.

Vår adventskalender är dessutom uppe nu, som varje år. Kents paket hänger i den på väggen medan mina ligger på julgransmattan (i väntan på julgranen som Kent ska hugga i helgen). Spännande med paket varje dag hihi.. Än så länge har jag fått en hink att förvara diskmedel i *skratt* Fick locket igår och hinken idag!

Nu ska det iväg och tränas, ska möta Millan vid gymmet om en timme eller så!