Måndag

Ny vecka och dags för ny kurs! Så mycket nytt blir det kanske inte dock, då jag ska läsa fortsättningen på det jag läste i höstas. Nu blir det alltså fortsättningsspecialisering i svenska och matematik. Kommer nog bli intressant iaf. Först tio veckor svenska och sen tio veckor matematik. De senare ser jag mest fram emot...

Klockan är strax över halv tio och jag har redan lagat dagens lunch. Det blir korvpannkaka. Inte ofta jag gör så, men tänkte hinan träna nu på förmiddagen, och för att hinna med allting var jag i stort sett tvungen att fixa maten nu så jag hinner äta innan skolan börjar. Blir att värma i micron sen.

På tal om träning då. Nu ska jag verkligen försöka fixa mina ¤%/¤ knän. Är så trött på dem. Risken e väl dock att jag överanstränger knäna när jag börjar träna, men ska försöka ta det lite lugnt i alla fall. Det är inte så lätt. Men jag vill kunna börja springa igen sen i vår, jag vill kunna gå på aerobics och andra konditionspass med. Och klara mina vanliga promenader utan att få några känningar alls.

I lördags blev det förresten utgång. Först var vi hemma hos Johan och åt supergod fondue, jag var fortfarande mätt när jag vaknade igår :P Så blev det lite spelande och så där, sen gav vi oss iväg till Harrys. Tyvärr var musiken inget vidare så vid halv ett åkte vi hem igen. Men nu har vi testat det med i alla fall! Igår blev det en slappdag... Kollade på skidor, gick och hämtade bilen hos Johan, spelade lite MarioKart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback