Tunisien!

Sitter hemma hos Erik nu. Snart väntar sängen och imorgon bär det av mot Tunisien! Ska bli spännande, resfebern börjar komma lite nu... Det väntas varmt och härligt väder, så det blir såklart mycket solande och badande. Dessutom har vi tänkt oss en tur till Sahara och kanske någon delfinutflykt och lite annat. Vi får se hur det blir :) Längtar massor i alla fall, även om jag är lite nervös inför flygresan.

Sen måste jag ju nämna lite om det underbara kungliga bröllopet igår! Vi satt bänkade från kl 12 på dagen till halv ett på natten. Vår bröllopstårta bestod av Frödinge jordgubbstårta (som var riktigt god) och till bröllopsmiddag blev det en campuspizza från Excelle. Men hur intressant är vår mat jämfört med vad som hände i Stockholm? Kortfattat så var brudklänningen underbart vacker, Viktoria strålande, Daniel höll ett så vackert och känsloladdat tal och ja, det var så fint, så fint helt enkelt.

Förhoppningsvis kommer här upp lite bilder om drygt en vecka sen. Kan dröja lite med tanke på att vi flyttar dagen efter att vi kommer hem, men ni får ha lite överseende :)

I packartagen!

Lägenheten börjar nu fyllas med lådor här hemma. Visst är det tre veckor kvar tillls vi flyttar, men om knappt två veckor bär det av till Tunisien och innan dess ska allt vara färdigt. Till helgen njuter vi av ännu en helg i Timmernabben (de lovar fint väder igen!) och nästa vecka kommer flyga iväg, så lika bra att börja i tid.

Helgen i Timmernabben var underbar! Massa sol - röda och/eller bruna blev vi allihop - och äntligen årets första dopp! Lördagens var snabbt avklarat, men i söndags blev det en längre stund i vattnet. Härligt! Världens bästa sällskap hade vi, så helgen bjöd på många skratt, roliga minnen att bära med sig, supergod mat, frisbeekastning och ja, en avkopplande härligt helg helt enkelt.


Nu blir det lite muffins, melon och vindruvor framför teven. Bara slappa resten av kvällen :) Imorgon och på torsdag är det jobb som gäller!

Sommarstugan!

Nu har jag haft den allra sista dagen i skolan för den här terminen. Såå skönt! Nu är det sommarlov :D och det ska firas med en underbar helg i sommarstugan tillsammans med Kent, Camilla, Zandra, Jörgen och Johan. Ska bli helt underbart! Massa sol och värme hoppas vi på, och att förhoppningsvis kunna premiärbada för i år!



Nu ska jag snart käka lunch, sen blir det kanske en promenad i solen eller bara pressa pressa pressa :D Helgen är absolut internetfri så uppdatering blir det tidigast söndag kväll (men inte så troligt förrän måndag hehe)
Trevlig helg!