Vilken helg!

Jag har haft en helt underbar helg! I fredags tog vi tåget ner till Malmö direkt när jag slutat jobbet. Mötte upp Lollo och Allan o begav oss mot Gustav Adolfs Torg för att käka lite gott på Malmöfestivalen. Det blev kyckling och grönsaker med ris och champagne- och saffranssås för mig, riktigt gott! Efter ett tag kom Sofia och sen också Hanna o gjorde oss sällskap, o vi hängde ihop resten av kvällen. Det blev lite godsaker på festivalen också, friterad banan för Kent (hans favvo) och churros med äpple och kanel för mig.

Sen kom så kvällens höjdpunkt, The Arks avslutningskonsert på Stortorget i Malmö!! Och vilken spelning de gjorde.. shit.. Sån stämning, sånt ös, så känslosamt (t.o.m. så det föll några tårar på mig under The Apocalypse is over...), så fruktansvärt superbra helt enkelt! Helt perfekt att få spendera den här kvällen med just de vännerna på just den platsen där The Ark fångade mitt hjärta för många år sen nu....!

Igår tog vi tåget hem rätt tidigt så vi hann med att träna och så inför helgens nästa höjdpunkt; Millans födelsedagsfest! O vilket röj det blev där då... en superkväll! Vi fick jättegod mat, älskade "minipajerna" som Camilla hade gjort, hade sånghäften och massa musiklekar. Blev en riktigt, riktigt rolig kväll och natt!

Idag har det bara slappats... har bakat lite bröd nu så vi har ett par veckor framöver och slängde ihop en liten squashkaka med. Nu blir det snart kvällsmat och sen mys i soffan innan helgen är över för den här gången.

Måste ju ha med någon liten bild här i inlägget med, så bjuder på en härlig bild från Lollo och Allans bröllop för två helger sen!

Sammanfattning av semestern!

Mitt förra inlägg skrev på skolavslutningsdagen och imorgon är det dags att börja jobba igen så nu är det väl dags att sammanfatta min fantastiska sommar!

Den här sommaren har varit helt fantastisk! Den "tjuvstartade" med helgen i Timmernabben med gänget i början av juni. Strålande sommarväder hade vi då som alltid :) Sen jobbade jag några veckor till och därefter bar det iväg upp till Stockholm. Vi åkte på en underbar kryssning till Riga, under vilken vi vann ytterligare två kryssningar som vi nog aldrig lär utnyttja dock... Därefter hälsade vi på Kents bror och hann med både Allsångspremiären och Gröna Lund.


Hem igen rätt så snabbt för att vara toastmasters på Markus och Jossans fantastiska bröllop! En magisk kväll, troligen den roligaste på hela sommaren! Vi dansade natten lång, la oss vid halv fyra...


Dagen därpå åkte vi till sommarstugan där vi spenderade en hel vecka med att åka ring efter den nya båten, sola o bada, grilla gott varje kväll, se Lars-Kristerz i Kalmar, åka till Öland en heldag för att se Böda strand, Solliden o spela minigolf och gå på teater på Krusenstiernska gården med pappa och Kents bror.


Sedan åkte vi hem för att tvätta lite och packa väskorna inför min bästa utlandssemester någonsin! De åtta dagarna på Kreta med Kent, Erik, Elin och pappa var också helt fantastiska! Det turkosblå vattnet, när vi dök från båten under kryssningen i Soudabukten, jag "flög" paraflight och körde jetski, matlagning i Botaniska trädgården, massa sol o bad, 40 grader rakt igenom hela veckan, jättegod mat, mysiga restauranger, supergoda mojitos m.m...


Väl hemma igen målade vi om "stora rummet", allting gjordes på mindre än två dagar (förarbetet första dagen och allt målararbete på en dag!) och det blev supernsyggt! Inte lätt att välja färg, men de vi till slut valde blev toppen! Därefter åkte vi till Mörlunda där jag bara stannade ett par dagar, passade på att fiska lite (min abborre gick minsann att äta...), kollade in stora maskiner i skogen (haha) och hade en "fyrhjulingsdejt" med min kärlek i skogen. Körde fyrhjuling och badade i stensjön från klipporna.. Mysigt!


Sedan begav jag mig söderut för att vara med på och fixa Lollos möhippa! Blev en toppendag med champagnelunch, häst och vagn-åkning, "stresshopping", sminkning för den blivande bruden och sen en helkväll hemma hos Sofia med got mat, dricka och spel!


Direkt därpå var det dags för Mörlunda igen tillsammans med Markus o Jossan. Vi hade en fantastisk kväll vid Stensjön, även om kräftorna inte "nappade" så bra. 18 kräftor på 34 burar är inget att skryta med direkt.. Vi hade iaf jättehärligt, och ännu bättre blev det sen i sommarstugan där vi verkligen hade superfina dagar med massa sol! Åkte ring som bara den, och på kvällarna njöt vi av gott grillat, vin och godis på verandan...


Tänk vad vi hunnit med den här sommaren, och så härlig den varit! Önskar att alla somrar var som denna :)