Chockad/överraskad

Blev väldigt chockad precis. Eller överraskad snarare. På ett delat vis. Va inne på facebook och såg att det hade lagts upp nya bilder i ett album för Skånsk Mat. Trodde att det var bilder från i somras, och kikade igenom dem för att se om pappa var med nånstans. Döm om min förvåning när bilden här nedan plötsligt dyker upp, med både mamma och pappa på.

Man blir som glad och ledsen på en gång. Påminns än en gång hur mycket jag saknar, men behöver de här bilderna där mamma ser så glad ut, och pappa med för den delen :) Och glad att mamma också får finnas kvar, att den som la upp bilden trots allt gjorde det.

Om två dagar, på fredag, tar jag min examen. Äntligen! Tänk så många år som jag bara har längtat efter den dagen... Jobb har jag ju också, börjar där på måndag. Heltid, som fritidspedagog. Men det känns lite tungt i hjärtat att mamma inte finns här, får se att jag fixat det o allt. Kan komma upp här och va med o fira.

Aja, nu ska jag börja fixa maten. Blir inte massa fläsk som på bilden utan ansjovis- och dillfylld strömming med potatismos och nån morotsgrej. Ska testa ett recept från Buffé i höstas.