Skolavslutning!

Idag har det varit en sån där helt underbar skolavslutningsdag! På min skola har vi avslutningen utomhus, och det var helt underbart vackert i solskenet... Tågade in klassvis med svenska flaggan i topp, möttes av allas föräldrar och syskon. Inledde med Den blomstertid nu kommer och sen alla andra vackra sommarsånger. Vi lärare sjöng för 6:orna och några som går i pension, det hölls lite tal osv... Och alltsammans avslutas med jättestor tårtbuffé på gräsmattan på skolgården! 18 tårtor hade bakats till våra F-3barn (totalt 36 elever...). Så himla mumsigt!

Har världens finaste och goaste elever med, fick med mig så fina presenter hem. Korgen på bilden här ovanför var fullpackad med vin, pasta, nektariner, pesto, vindruvor, ananas, chili m.m... Fick även en jättefin blomma i en supersöt kruka, lite te, ett jättefint pärlarmband och godis.

Dagen avslutades med lunch för all personal ute på Öjaby Herrgård, supergod mat och himlans trevligt :) Och det bästa av allt, jag fick ingen avskedsblomma... Så härligt att veta att man är kvar tills nästa år, att ha en fast anställning, kunna planera och säga att på nästa års skolavslutning borde vi göra såhär osv.

Hemma har vi varit iväg en sväng och badat, så himla skönt i vattnet! I alla fall vid ytan, typ 15 cm ner är vattnet iskallt... Ikväll har vi grillat supergoda älgbiffar och sen har vi käkat jordgubbar med glass, som sig bör på skolavslutningsdagen :)