Födelsedag och The Ark!

Igår fyllde jag år, och jag har nog aldrig blivit gratulerad så många gånger, och definitivt inte hurrad för så många gånger... Alla barn sa grattis, fick massa teckningar o nån pärlplatta inslagen i paket o sådär :) Förskoleklassen sjöng för mig och hurrade 26 gånger haha! Skojigt :)

Det bästa med födelsedagen var dock avslutningen.... The Arks konsert på Palladium! Vi hade ju egentligen sittplatsbiljetter på balkong, men ingen kollade när man gick in på ståplats så vi smugglade oss såklart in där istället, och fick stå nästan längst fram. Dessutom var scenen så nära golvet att man i princip kunde sträcka sig o ta på Ola Salo, så väldigt intim konsert :P Lyckades faktiskt få en del hyfsade bilder med mobilkameran också, men de kan ändå inte förmedla den fantastiska känslan när man står där, hoppar, skriker, sjunger... Aaah!


Ola Salo och Moto Boy, som gästade i "Let your body decide"

Calleth you, cometh I!!!

Nu ska biljetter bara börja bokas till sommarens turné. Någonstans måste jag ju få se dem i alla fall, även om deras egna festival här i Växjötrakten krockar med bröllop i sommar :(

Ikväll ska vi hem till Millan o käka middag, får se om det blir hemmakväll eller ut o dansa sen. Imorgon blir det tårtbuffé på Toftastrand för o fira födelsedagen, mumsigt värre! O just nu bakar jag bröd och en ny sorts kakor; toscagömmor. Ska plantera lite blommor att ha ute på balkongen sen i eftermiddag tror jag. Vårkänslor!


Födelsedagsfest!


Det är fortfarande några dagar kvar till min födelsedag, men igår firade jag den lite för tidigt tillsammans med världens bästa vänner (även om några fattades...). Det blev en toppenkväll och -natt med got mat, mumsiga tårtor, goda drinkar, grym musik och massa dans! Jag var superpigg hela natten, och det verkade de flesta vara. Blir så peppad av såna kvällar, vill absolut ut o festa mer :) Hehe...

Lite bilder från gårdagen:

Intressanta samtal...

Anna och Madde verkade ha väldans skoj, liksom Lollo och Allan ;)

Idag blev det en lugn dag med slapp i soffan och lite wiispelande, långpromenad tillsammans med min f.d. vfu-lärare och hennes hund. Kul att träffas igen! Därefter lagade jag soppa till kvällsmat, efter Sofias och Lollos påtryckningar om att det lät gott och de ville att jag skulle testa receptet ;) En jättegod jordnötssoppa var det!

Dessutom fotograferade jag de goda tårtorna från igår, så nu ligger alla recepten på bloggen tillsammans med tjusiga bilder på dem (inkl. jordnötssoppan). Kolla in på http://receptakuten.blogg.se (orkar inte länka till varje recept för sig..) Blev riktigt nöjd med bilderna på soppan och Britatårtan (den högst upp på detta inlägget).

Nu ska jag inta soffläge igen framför "Flickan som lekte med elden"!

Dags att sluta blogga?

Upptäcker att det idag är en månad sedan förra inlägget. Inte särskilt bra för en blogg va? Det känns som att facebook har konkurrerat ut mitt bloggande. Numera står ju allt som händer där, men samtidigt kan jag inte gå tillbaka på fb på samma sätt som här i bloggen för att se när olika saker hände osv. Och jag vet ju hur skoj det är att läsa de där allra första inläggen som skrev för fem år sedan...

Så, eftersom det är så länge sen sist krävs här väl en rejäl uppdatering då!
Sist skrev jag att jag hade vunnit i Oléos tävling, och att motiveringen skulle upp på
hemsidan. Nu ligger den där, och jag är oerhört stolt över den :P haha! Den lyder som följer:

Gå till Oléo för att rocka loss
Dansa järnet och festa hårt
Njut av musiken, drinkar och stämning
Kanske har du tur i lyckans tärning?
Många är de par som träffats här
Ta din chans och bli kär!


Eftersom jag nu har årskort där har vi ju fått testa på Oléo en gång med, så i torsdags var vi där på dans till Black Jack. Pinsamt lite folk, men blev som ett bra träningspass i bugg för oss :) I parken i lördags blev det däremot mer riktigt dansande! Scotts spelade och var bättre än på länge, vilket även Kent var! Hihi... Det gäller att flumma loss! Nu på lördag verkar det bli Lasse Stefanz med Kents bror o hans fru, så mycket dans på schemat för tillfället!

Sen sist har vi också varit på Spa i Målilla, heeelt underbart! Fick aromamassage och så njöt vi i bubbelpoolerna. Efteråt blev det middag på Moliljan med hela släkten på Kents sida. Mysigt! Veckan efter det såg vi Johan Glans & the najs gajs i konserthuset här i Växjö och skrattade massor :) På lördagen överraskade vi sen pappa med ett besök på Wallmans i Helsingborg där de hade schlagertema. Jättegod mat och bra underhållning blev resultatet av den kvällen.

I övrigt flyter det på. Det var väldigt skönt med sportlov, även om jag jobbade hela lovet. Blir lite annorlunda med färre barn och så :) Trivs "fortfarande" superbra på jobbet och hoppas på att få fortsätta där till hösten! Förra helgen beställde vi hem massa foton för att skapa ett fotoalbum för 2010, men vi väntar fortfarande på de sista bilderna från Icafoto. Hoppas de kommer i veckan! Det blev massa bilder, 373 stycken närmare bestämt...

Imorgon blir det semlefika hemma hos oss med Millan, Johan, Zandra och Jörgen. Blir mums!