Förlovade!

Nu är det över en vecka sedan, men den 14:e oktober förlovade vi oss! Hade en supermysig, romantisk hemmakväll med trerättersmiddag o massa mys. Dagen efter cyklade vi in till stan o valde ut våra ringar :) På eftermiddagen åkte vi till Toftaholms herrgård där vi firade vår 5-årsdag och förlovning med en romantisk weekend. Hade en fantastisk helg med massa god mat o fina viner, o jättefnt väder att strosa runt och fotografera i därute.


Våra vackra ringar!


Vi firade med äkta champagne :)


Toftaholms herrgård


<3 Kärlek <3

Älskar alla år som jag fått ha tillsammans med min älskade pojkvän, och ser fram emot alla underbara år vi har framför oss! Du & jag - för evigt!


Höstfix på balkongen!


Helgen har varit helt underbar. Riktig brittsommar med över 20 graders värme, vilket passade perfekt när vi skulle på kräftskiva ute i ladan i lästad i fredags. Hade en härlig kväll med goda kräftor, många snapsar och trevligt sällskap. Mindre trevlig bakfylla dagen efter men den gick över efter lite mackor och några glas oboy...

Igår begav vi oss mot Mörlunda för att ställa undan utemöblerna för vintern och passa på att hämta lite rotfrukter o annat hos svärföräldrarna. Vi hade väl bilen nästan lika fullastad på vägen hem som dit med rödbetor, morötter, lök, blommor, persilja, äpplen m.m. Dessutom hade jag samlat ihop lite korgar och plockat löv, kottar, granris, mossa och lite annat när vi var i skogen.

Så när vi kom hem idag satte jag igång att göra lite höstfint på balkongen! Vi hade köpt lite ljung på marknaden i Målilla också på vägen, och så kompletterade jag med på några pumpor från Blomsterlandet och tillsammans med mina skogsfynd blev det många fina grupper som vi kan ha bådepå balkongen och på framsidan här hemma :)

Jag gjorde en liten grupp med taklök att ha inne med, tyckte det blev mysigt att ha på byrån i hallen. Så skoj att hålla på och fixa och trixa, borde göra mer sånt.. :)


Efter allt pysslande blev det lite goda smörgåstårtarester till kvällsmat från Mörlunda, och sen en skön promenad i kvällningen. Därefter har jag bakat banankaka med choklad och hasselnötter att ha med till tisdagsfikat på jobbet. Så verkligen fullt upp ikväll!