Helgnytt!

Nu är det söndag och helgen har snart passerat. Inatt har det fallit ännu lite mer snö (det mesta hade smält bort igår) och idag ska vi ut och lufsa oss fram genom snön... Vackert och ljust ute med snö i alla fall!

Igår var det melodifestivaldeltävling (phhuu vilket ord!) och vi var hemma hos Camilla och tittade. Vi poängsatte alla låtarna och slog ut ett snitt på dem baserat på våra fyra olika röster, och det roliga var att de två låtar som vi sammanlagt hade i toppen var de två som gick till final! Tjoho! Så nu har vi minst två bra bidrag att njuta av i Globen den 13 mars. Vi hade en jättetrevlig kväll för övrigt, och blev bjudna på ljuvligt god chokladmousse av Camilla :)

Innan på dagen var vi hos Kents föräldrar där det också blev massa gott. Kroppkakor, fika, gräddtårta och smörgåstårta innan vi åkte hem på kvällen. Mums! Detta har verkligen varit en helg i gottegrisens tecken... I fredags bjöd jag ju Kent på middag och då var det också en massa mums. Menyn bestod av räkcocktails till förrätt, potatistårta med fetaost och stekt ryggbiff till huvudrätt och budapestbakelser till efterrätt. För recept och fler bilder, besök
receptakuten!


Mmmumsig budapestbakelse!


Kommentarer
Postat av: gila

Usch vad äcklig den bakelsen såg ut!!! (INTE!!!) Du är duktig ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback