Paaaarty

Är nog lite festsugen ikväll tror jag. Småsöp lite igår med, tillsammans med Kent, Peter, Jens, Niklas o Jocke. Började med att grilla därnere och sen gav vi oss in när dte blev för kyligt. Spelade ölspelet o sådär. Men tog det ganska lugnt och sen gick vi o la oss vid halv tolv typ. Grillade o så därute :) Niiice!

Ska grilla idag också med Zandra. Får se om det blir några fler. Har vart på Systemet o köpt massa cider o öl :D Gottgott, så kanske därför festsuget börjar komma fram :P

Började dagen idag med att springa 5-kilometern. Rätt okej, sprang fortare än sist så. Jag är nöjd. Men var fullkomligt slut när jag kom i mål. Bara la mig i gräset och flämtade... snart dags för vårruset nu. Bara 4 dagar kvar.

Vi skulle haft picknick idag var det tänkt men vädret är ju inte så roligt längre :( Helt molnigt. Inte riktigt picknickväder då ju. Men får se, kanske går ut bara här utanför eller nåt. Bara för att, liksom.

Nåja, ha en bra dag alla! Kom gärna förbi ikväll.

Uppdatering

Lång tid mellan uppdateringa nuförtiden. Sorry.
Maten på jensens i söndags var sååå god! Min nya favorit är pepparsteken med pepparsås och råstekt potatis. Kan knappast bli godare!

Har sprungit 5 km i tisdags och 3,6 idag. Börjar bli lite ordning på det hela men upptäckte att jag trots allt ligger efter jämfört med min träning förra året. Typiskt. Får börja springa 5:an mycket oftare. Blir den på lördag i alla fall!

Igår var vi på spex i Helsingborg. Det var kanonkul, skrattade massor! :)
Henry Ford - eller Lucky Lukes första bi(l)roll hette spexet. Vi var på sista föreställningen så är väl inte lönt att jag rekommenderar den men annars hade jag gjort det.

Nu ska jag käka lite mat här. Gryta med kött och apelsin som vi gjorde i lördags. Va riktigt gott, kryddigt!
Sen blir det att fortsätta tvätta.. suck...

btw ska jag se till å sola benen imorgon. Ska ta med mig shorts/kjol till jobbet imorgon så jag kan byta om inför fritids. Såå varmt att gå i jeans hela dagarna ju.

Ha de gött!
Pusspuss

Chai Latte

Nu har jag funnit det godaste jag kan dricka när jag är ute och fikar! Blir lite tråkigt i längden med varm choklad (även om den ibland kan vara väääldigt gott, till exempel på Pronto, den med Bountychoklad...) och kaffe dricker jag ju inte men nu har jag testat Chai Latte på Espresso House och guuud va gott! Haha!
Tack Lollo för att du tog det till frukosten igår ;)

Har käkat frukost på Espresso House både igår och idag. Värsta lyxen, ska nog börja bli tradition för mig tror jag :)

Har precis varit ute och sprungit nu. Jag sprang 3,6 km och Kent sprang 5-kilometern, på typ samma tid :S Jag mååste bli snabbare! Hehe... men jag e på g nu! 3 löprundor har det blivit denna veckan i alla fall, och lika många är inplanerade nästa vecka. Sen är det vårruset om bara 1,5 vecka... Då måste jag ju fixa 5 km!

Nu ska jag strax in i duschen. Ikväll ska vi till Jensens Böfhus. Gottgott!
Tjingeling!

Ny mobil!

Jag har köpt mig en ny mobil idag! En grymt duktig försäljare på Södra Förstadsgatan lurade på mig en Motorola nånting... den verka helt okej och jag är ju i desperat (typ) behov av ny mobil o sådär så det var perfekt! Nya abonnemanget blir lite dyrare men ja, sånt får man väl leva med.

Imorgon ska jag till Tomelilla :) Blir en kort liten myskväll men i alla fall något!

Nu ska jag packa upp o lägga mobilen på laddning, sen blir det dans ikväll! Sista gången idag, så sen får jag hitta på något annat på mina tisdagar... hmmm...   Får fundera ut nåt bra. Typ joggingturer...

Trevlig kväll!

Solbränd

Denna helgen (eller ja, slutet av förra veckan och kanske framförallt denna dag) har vörjat göra mig solbränd, med betoning på bränd. Fast det kliar inte eller så än i alla fall :) Jag har verkligen ett härligt jobb dessa dagar, vara ute o sola sig hela tiden! Hehe

Helgen har varit underbar!
Hotellet var jättemysigt, värsta speglarna och stoor härlig säng att rulla runt i :D
Jättegod frukostbuffé och ja, vi var såå nöjda. Hittade en mysig restaurang på lördagkvällen för vår "6-månadersmiddag"  och vi gick mysiga promenader längs Nissan m.m. Lördagen i övrigt spenderades på Ullared. Blev en del shopping, dock inte såå mycket grejer denna gången. Fick i alla fall köpt en del av det jag verkligen behövde; en vårjacka och ett par skor (blev två par till och med...) Köpte mest shampoo, balsam o sånt annars. Några linnen, lite underkläder och sådär.
I söndags körde vi ut till Tylösand och njöt av solen på en liten strand. Kent förlorade i kortspel och fick gå ner i vattnet upp till knäna (rätt mesigt med tanke på att folk badade... dock rätt korta stunder men ändå). Vattnet var  k a l l t  kan jag berätta! Sen köpte vi varsin sallad på Ica och åkte ut vid Peters sommarstuga där vi festade järnet förra sommaren och letade upp en klippa där att käka och sola på. blev lite spelande och mysande också. Härligt!

Nu är det tillbaka till jobbet igen. Dagen gick rätt fort, fick ta en klass hela dagen för läraren var hemma. Det var den klassen jag brukar jobba med så va helt okej, gick rätt så bra. Sen fritids bara njöt av solen, gick till en lekplats och lekte dunkgömme med barnen och sen va jag poängskrivare till Kasta Gris.

Gav mig ut och sprang en runda när jag kom hem. Känns rätt bra när jag springer nu ändå. Har rätt hyfsade tider på 2,5 kilometern. Ska börja ge mig ut på den långa rundan snart med. Till helgen kanske? Fast nu ska det ju börja bli kallare igen. Usch.... Fast värmen e galen!

Jaja, ska kolla om pastan kokat klart nu.
Ha det bra, tjingeling!

Träning

Nu har jag precis kommit in från dagens joggingrunda (och förmodligen veckans enda...) Joggade i drygt 25 minuter idag, längst tid hittills i år och för att vara den sjätte gången eller nåt sånt jag springer denna våren så är det helt okej. Eller ja, riktigt bra för mig faktiskt!
Var perfekt väder ute idag också att springa i, och att njuta av på jobbet. Men måste skaffa mig solkräm, kommer bränna sönder ansiktet snart annars. Näsan och kinderna är redan väldigt röda så. Är ju ute hela dagarna känns det som! Men jag gillar det, vid den här tiden på året och i sånt här väder har jag bästa jobbet :)

Nu ska jag ta mig in i duschen, sen slänga ihop nåt att käka och sen ringa Kent (se om jag för en gångs skull hinner före idag!). Imorgon ska vi äntligen åka till Halmstad för vår myshelg :D



Sötast i hela världen :)

Ännu en vän i bloggosfären

Nu har Madde också hittat till bloggvärlden. Härligt!
Jag ser fram emot många intressanta inlägg från henne i framtiden.

Dagen har bjudit på massor av utevistelse, jag har varit i Stapelbäddsparken (typ Nordens största "rampbana" eller vad det kan heta, massa ramper för inlines och skateboard) hela dagen typ. Jag åkte lite skateboard... roooligt! Ungarna va grymma, många av dem. En härlig dag.

Sen när vi kom tillbaka gick fritidstiden fort och väl tillbaka i stan gav jag mig ut på en liten cykelrunda och sen hem för å tvätta och käka hemamlagad pizza (för tredje dagen i rad... värmer rester hehe).

Om bara 2 dagar ska vi iväg till Halmstad för romantisk weekend *tihi* Det ska bli superfint väder så passar perfekt!

Stress

Dagen började tiiidigt med mobilernas alarmklockor som ringde redan klockan 6. Jag tog mitt ganska lätt upp ur sängen men det var värre för Kent.. hehe... o det va på grund av honom vi skulle upp så himla tidigt med ju :P

Sen jobb hela dagen, gillar att ha massagestunderna. Är så lugnt och skönt o mysigt, o ungarna älskar det!

På eftermiddagen var vi kort med folk så fick skippa tjejgympan men eftermiddagen gick rätt fort ändå, stannade till och med över en halvtimme (bra med extra komptid!). Sen blev det att stressa iväg till Willys o köpa lite picknickmat, typ. Ska ha matsäck med oss imorgon på elevens val-dagen och det hade jag ju helt glömt bort innan. Blir mjukt tunnbröd med sallad, paprika, avocado och skagenröra. Mums! Köpte vindruvor med men de har jag snart käkat upp... *oops* Jag ska vara i Stapelbäddsparken hela dagen imorgon o där ska barnen åka inlines. Typ liten risk för skador, vi ska ha med oss massa bandage o grejer... låter farligt.

Nu ska jag stressa iväg till linedancen!
Ha en trevlig kväll!


Annandag påsk

Det är grått ute, regnet öser ner.
Vi har just sett vår femtioelfte film denna helgen, typ, men när det är sånt här väder gör det ingenting. Farväl till Falkenberg var riktigt dålig men vi fick istället garva åt American Pie-the wedding och bita på naglarna till några Beckfilmer. Känns som vi jämt kollar på Beck, men jag har ju faktiskt fått ge mig och inse att jag gillar dem :)

Igår kom vi på ett sätt att roa oss om vi inte kan komma på nåt att göra. Vi skriver lappar och lägger i en burk och sen drar man en och gör det som står på den. Blev bara massage och diska igår, men var iaf mysigt med massagen... och så sparar vi lapparna till en annan gång. Vissa var dock lite knasiga... "ringa Zandra" eller "vattenkrig i duschen". Skoj i alla fall :)

Tingvalla va också roligt! Men shit va jag blev dragen.. vi spelade Fia med hutt härhemma (har blivit många fia utan hutt med denna helgen) och det gick sådär för mig, däremot fick Kent dricka massor på ölspelet. Så vi va hyfsat onyktra bägge två. Perikles va grymma såklart och vi dansade och hade oss :) Massa buggande! Inte fanns där nåt Black Jack-bord heller så pengar hade vi kvar när vi kom hem för en gångs skull. Haha!

Nu håller Kent på att förbereda lektioner tills imorgon. Sen ska vi nog fixa lite käk och jag kanske ska samla ihop mina grejer som är hyfsat *hmm* utspridda i lägenheten. Ska se om jag lyckas ta mig in på msn med en liten stund kanske. Och så ska jag pussa lite på mitt lilla vårtsvin *asg*

Tjingeling!


ooh just det. Janina hade frågat om det var schlager-Carola i affären och japp det var det! Glad Påsk på dig med! :)

Förfest utan byxor

Här sitter vi och förfestar inför Perikles på Tingvalla.  Jag utan byxor eftersom jag förlorade dem på arga leken tidigare ikväll. Suck. Varför förlorar jag alltid när det är allvar på gång? Vågar inte köra kvitt eller dubbelt heller, då kan ju ännu mer åka av.
Fast som tur är har jag en ganska lång tröja. Och så är det bara jag o Kent som ska ut :)

Vi har bästa påskhelgen här i Tomelilla! Igår var vi ute och sprang, sen åkte vi till Bollerup, tittade lite på konstrundan och sen visade jag Kent runt. Camilla dök upp precis när vi var vid stostallet så vi gick med henne in och tittade på fölisarna. Ametist hade fölat först, som alltid. Stanba hade ett jättefint fuxföl och hade dessutom precis blivit mormor då Quamba fick sitt föl för tre dagar sen. Var kul att gå runt och titta, Kent tyckte också att där var såå fint! Sen körde vi vidare till Ystad och gick på bio o såg Music & Lyrics. Söt, romantisk komedi med 80-talsmusik (I like....)

Idag blev det riktig påsklunch med sill, ägg, janssons frestelse, påskskinka, lax och ja, alla tillbehör! Mums mums! Så här fint var det på köksbordet (vi fick äta i det andra rummet...)
image125

Nu ska jag fortsätta supandet här :) Haha!
GLAD PÅSK!

Skärtorsdag

Nu är arbetsveckan slut, äntligen och det är dags för påsklov!
Som jag har längtat.... hehe.. den här veckan har känts lång.
Men nu är det fyra lååånga, härliga lediga dagar framför mig.

Alldeles strax kommer Kent och sen ska bilen fyllas med väskor,
sen vidare till Willys för påskmatshopping och sen blir det nog en
tur på Mobilia för att leta efter skor och vårjacka snabbt också. Lär
väl inte bli några inköp men hoppas kan man ju :)

Igår var jag ute och sprang med Erika. Skönt att komma ut till
Bulltofta igen, men jag körde rätt hårt. Blev en bra tid, och tro det
eller ej men det känns bra idag så hade nog pallat en runda idag
med. Det ska jag dock inte göra men ändå....

Ha en trevlig påsk, jag ska försöka uppdatera nån gång under helgen
från Tomelilla också. På lördag är det Tingvalla med Perikles och
det vore skoj om nån mer ville hänga på :)

Påskpussar till alla!

Burn

prDet började brinna i min micro.
Var visst lite folie kvar på creme fraiche-burken med mat i som jag skulle värma.
Oops. Men det fixade sig och micron är lika fin nu som innan. Stabilt.

Dagarna går hyfsat fort nu. Skönt det.
Bara två dagar till och sen är det påsklov för mig med! Äntligen!
Fyra dagar ledigt, känns som en evighet. Vad jag ska njuta av dem! Underbart.

Påsken ska ju firas i Tomelilla. Bara jag o Kent :) Så mysigt!
Äta massa god påskmat ska vi göra, och gå långa promenader och dansa.
Kan det bli bättre?

Ska nog ringa honom nu. Saknar honom.
Tänk så rätt jag gjorde den dagen i september när jag drog med honom hem
från krogen och sen satsade allt för att det skulle bli vi två. Jag är så lycklig :)


    Going Crazy

Småland

I helgen har vi varit i Småland hos Kents föräldrar.
Har varit en jätterolig/mysig helg som alltid!

I lördags var vi ute och gick i skogen. Njöt av det fina vädretoch av naturen. Jag kände mig som värsta friluftsmänniskan eftersom jag så sällan är i skog :P Det var mysigt. Luktade gott av gran och tall. :)
Sen på eftermiddagen startade Kent upp sin motorcykel för första gången i år och så gav vi oss iväg o åkte en runda. Såå härligt! Jag älskar att åka motorcykel :) Ska få prova att köra den nån gång men frågan rä om jag v¨gar, den e skiiitstor, väger över 200 kg....
På kvällen var vi hos Kents brorsa. Spelade tv-spel (jag e grym på rally!!) och hjälpte Evelina att göra örhängen. Blev lite fyrmansvist med som inte gick så jättebra och sen åkte vi hem för å se på Grease, men iaf jag somnade snabbt....

Söndagen bjöd på sovmorgon, sen spelade vi fyrmansvist med Kents föräldrar. Gick inte så jättebra då heller, men vi vann i alla fall en av tre omgångar. Sen gick vi en slinga ute i skogen, ett motionsspår. Det var skönt, varmt ute med men verkade jobbigt att springa i e backarna :P När vi kom hem njöt vi av solen och sen åkte vi ner till Växjö för att titta på universitetsområdet och köpa tågbiljett till mig. Universitetsområdet verkade jättefint! Var nog där rätt dag med, massa folka ute i solen som spelade kubb och grillade m.m. och solen sken ju så härligt hela tiden. Där var massa lägenheter på området, hittade flera stycken jag skulle vilja bo i :)

Åkte hem på kvällen och deppade lite för jag saknar Kent. Somande iaf snabbt tror jag (vaknade med stereokontrollen i handen...) och sov gott hela natten. Drömde att jag var gravid. Hmmm....

Btw så ska jag betala 7000 kr i kvarskatt. Grattis mig.

H ane bra dag!