Världens sjukaste grej


Det här är världens sjukaste grej. Sååå pinsamt och jag är troligen helt störd som berättar det på mig blogg för alla möjliga och omöjliga typer. Men i alla fall. Ni kan väl få er ett gott skrattt eller nåt :)

När jag kom hem från jobbet så gick jag på toa. Medan jag satt där och uträttade mina behov så slängde jag ett tuggummi i toalettstolen (konstigt jag vet och man borde nog inte slänga sånt där i men whatever, jag ville bli av med det bara). Sen när jag var klar gick jag ut och fortsatte med maten eller vad det nu var.
Lite senare när jag höll på med tvätten så kände jag att byxorna satt lite konstigt, som att de satt fast på kroppen. Tänkte att jag nog bara e lite konstig och får rätta till trosorna eller nåt, men sen när jag satt här vid datorn så gjorde det skitont. Jag försökte rätta till byxorna men det gjorde ännu mer ont och de satt fast.
"Shiiit" tänkte jag vad kan det vara?
Så jag tvingade av mig jeansen och ser tuggummit som sitter fast i rumpan på mig (det gör jääävligt ont, tro mig!!) och i jeansen.. Så jag fick hämta en sax och klippa av tuggummit så jag kunde ta av jeansen. Sen klippte jag loss trosorna och slängde dem. Sen kom det värsta, att dra loss det där jävla tuggummit (det gör oooont tro mig) och till slut fick jag ta rakhyveln och raka bort det sista.

Nån mer som gjort nåt klantigt på sistone?

Sen Gisela, vill jag gärna ha ditt recept på kexchokladpaj, jag undrade vad det var för nåt.. (du kanske inte har sett min kommentar eller nåt, så jag skriver det här med).

Om bara två dagar kommer min snygging hit och jag längtar så mycket efter honom!!
Tjingeling, ha en trevlig kväll.
Tugga lugnt!


Jag tror det var för att jag svalt för mycket....

ja vadå egentligen? Hahaha
Ibland har man fantastiskt intressanta och roliga diskussioner med vissa människor :)
Har haft en jättetrevlig kväll med Zandra i alla fall. Käkat god mat och sådär!

Sen blev det "Leende guldbruna ögon" på SVT. Serie om en kille som heter Lennart som vill bli dansbandssångare, han kan typ alla låtar o sånt. Problemet är att han är svart...

Buggen igår var rolig! Vi tränade massor innan på dagen så hade sjukt ont i fötterna redan före kvällspasset haha... så nu har jag sjuuukt ont! Men det är så himla skoj att bugga! Såå glad att jag äntligen hittat nån som delar mina intressen! Hihi

Melodifestivalen i lördags har jag ju inte nämnt särskilt mycket än heller. After Dark var mina stora favoriter. Låten är så kul - och Bosse Bildoktorns nöjda min, för att inte tala om Martin Timells... haha... Enda positiva med att de åkte ur är att man kan se på bidraget om och om igen på Svt:s hemsida :)

Nu vill jag gå och sooova men då skriver massa folk till en på msn (typiskt...) så får kanske vara vaken några minuter till.

Tjingeling!

Bästa helgen!

Tror detta är den bästa helgen vi haft tillsammans. Har varit så mysigt hela tiden. Igår gick vi på stan, shoppade lite och fikade på Hollandia (dyyyrt men goooott!) och såg Casino Royale på bio. På kvällen hade vi värsta romantiska myset och åt varma mackor haha... Kollade på Let's Dance och sen somnade jag i hans knä ute i navet....

Haft världens mysigaste morgon med. Fick frukost på sängen idag och sen myst och duschat. Idag blir det buggträning (ska snart bränna en skiva med bugglåtar) och eventutellt utgång med Annelie ikväll! Vet inte riktigt vilket ställe som gäller då bara.. Heartbreak kanske, eller Etage eller Privé? Vi får se...

Nån som e på?

Världens finaste...

Världens finaste kille ligger o sover i min säng just nu. Jag är för pigg för att
ligga kvar i sängen, så sitter här istället och skriver blogg, lyssnar på radio och
kollar på snön utanför :)

Hade en sån underbar dag igår!
Först när Kent kom så drog vi på oss långkalsonger o kläder och gick ut i snön
 för att busa lite. Hade jättekul, kastade snöbollar och så rullade vi runt i snön!
Han är alldeles för bra på att fälla mig, måste lära mig att ge igen! (och att hålla
balansen...)
När vi , läs jag, var alldeles genomblöta gick vi hem igen, hängde av de blöta
kläderna och värmde varandra. Sen blev det en mysig kväll hemma, åt thaigryta
(i vilken jag råkade tappa i lite mycket limejuice men gick att äta i alla fall), tittade
på Time Out och myste. Avslutade kvällen med att duscha tillsammans, sen
somna tätt omslingrade.. haha! Vi brukar inte göra det, men inatt har vi verkligen
sovit "ihop". 22 / 2 - 07. Ett datum jag kommer minnas länge....

Idag blir det en lång dag på stan. Ska shoppa, äta lunch ute, fika på Pronto och
dricka varm choklad (tror det blir på Pronto iaf) och gå på bio i eftermiddag!
Kvällen får vi se vad den bjuder på. Kanske Let's Dance som vanligt. Och lite
buggträning.

Nu vill jag snart ha frukost. Kanske ska gå och koka lite ägg?
Eller lägga mig o pussa på den där fina killen som verkar börja vakna till liv lite
nu. Det rör sig under täcket i alla fall :)

Ha en bra dag!

Halsband o pussel

Har hunnit göra massa bra grejer idag... haha...
Först la jag klart det senaste pusslet (1500 bitar)




och sedan gjorde jag det där halsbandet som ska matcha
resten i min lilla myckeskollektion. Halsbandet och örhängerna
kan dock inte användas tillsammans. Blir lite för mycket av det
goda då :) Halsbandet går två varv runt halsen, tänkte först göra
tre men visste inte om pärlorna skulle räcka. I efterhand så vet
jag att de hade räckt men jaja.. det kanske blir ett nytt senare!
Eller så är det dags att börja med nån ny sort.
Behöver fler pärlor bara!
(Önskas i födelsedagspresent.....)

Om någon vill ha ett halsband eller örhängen eller nåt annat så
säg bara till!



Nu har Kent kommit hit också. Gick rätt snabbt ändå :)
Så nu ska vi snart ge oss ut och busa lite i snön (i alla fall jag...
mohaha)

Nu är jag glad.
Och jag ska sova gott inatt!
(Var så nojjig igår. Trodde att det gömde sig yxmördare under
sängen och i garberoben och överallt.. läskigt!)

Ännu mer snökaos...

Kom inte in på internet imorse så gick ut vid kvart över sju för att chansa på att bussen skulle gå till jobbet. Väntade på stadsbussen här nedanför men en snubbe började vinka på mig och ropade att alla bussar var inställda. Fan, tänkte jag. Måste ju till jobbet. Så jag liftade (för första gången i Malmö) till Södervärn för att se om regionbussarna gick. Inga bussar där heller. Skulle komma en ny prognos klockan 8. Väntade och väntade... den kom och sa kanske mellan halv nio och nio skulle stadsbussarna komma igång. Vid kvart i nio kom nya prognosen - inga stadsbussar före klockan 10. Regionbussarna ut mot Tygelsjö/Vellinge/Trelleborg kan man ju bara drömma om.. så jag bestämde mig för att ta mig hem igen och vara hemma idag, kommer ändå inte till jobb så. Kände mig som om jag jobbade på Skånetrafiken för först tog jag vändan runt till alla busshållplatser på Södervärn och informerade om läget med bussarna (ingen var ute och informerade folk, tavlorna visade att de skulle gå så...) och sen gick jag nobelvägen ner, sa till folk på vägen och fick sällskap av en man som jobbade vid Värnhem hela vägen. Nu är jag hemma och följer alla sändningar på radion och försöker kolla tv:n.
Konstigt att det alltid blir sånt kaos här nere, fast nu sägs det ju vara det värsta snöovädret på 30 år så...
Frågan är om Kent kan köra ner idag :/ Vill ju ha honom här men är det för farligt är det ju bättre att han stannar hemma... hmm...

Nu ska jag nog göra mig en macka, kanske lite chokladbollar och lite annat mums. Sen blir det pusslande och kanske lite smyckesverkstad idag igen. Vill ut och ha snöbollskrig men mina överdragsbyxor ligger på skolan, tyvärr. Får kanske dra på mig bara regnbyxor istället och bli lite kall...

Trevlig dag i kaoset!

Snökaos

Vinden viner utanför mina fönster (och drar in härinne...) och fönstren är täckta av is i långa rader. Ute är marken alldeles vitoch en tunn hinna av snö verkar röra sig fritt över marken. Det är härligt med snö. Även när det är snöstorm. Trots alla avåkningar som sker (10 st inom en halvtimme imorse på den vägen jag åker till skolan).... Får bara hoppas att bussarna går som vanligt imorgon och att jag inte blir alltför sen till jobbet.

Ikväll har jag städat, tvättat m.m. Skrev en lång lista på vägen hem som skulle bockas av efterhand ikväll. Följande stod på listan:
Tvätta
Vattna blommor
Bädda rent
Diska
Dammsuga
Skura
Putsa skorna
Tömma alla sopor
Ladda mobilen (mest en påminnelse...)
Fylla i frågor inför medarbetarsamtal med chefen imorgon


Inte dåligt, va?
Nu är jag såå trött så ska bara gå och hämta sista tvätten i torkskåpet, ta ut linserna, borsta tänderna och sen soooova! Så skönt :)

Och imorgon kommer min snygging hit så ska vi ha en långhelg tillsammans (jag har tagit ledigt på fredag...) Blir mysigt!

Sov gott!


ps. alla ni som väntar på listan som jag skrev i mejl att jag skulle lägga ut här.. vi får se hur det blir med den saken! Jag har fyllt i den men den blev konstig när jag la över den från word till bloggen...


Smyckesverkstad!

Idag har jag äntligen hunnit sitta ner och göra lite smycken nu på kvällen!
På vägen hem vart jag in på pärlshopen och köpte några örkrokar och stavar, sen var det bara att ge sig av hemåt och låta kreativiteten flöda.
Sedan tidigare har jag gjort armbandet nedan och nu trollade jag fram ett par matchande örhängen.  Kollektionen innehåller också en ring, men den blev inte bra på foto (behöver nya batterier i kameran...).
Så småningom är tanken att även göra ett halsband.
Kommentera gärna nedan vad ni tycker om mina smycken hittills!




Jobbet idag. Både en oturs- och en turdag.
Först otur i gymnastiksalen när jag var nere och lekte med barnen. Fick min stortånagel ikläm under en plint och knäckte nagen. Gjorde (och gör) oooont! Får se hur länge det dröjer innan den flyger av...

Tur blev det sen när jag  ä n t l i g e n  lärde mig hoppa på hoppstyltorna! Jag som förut bara klarat typ 2-3 hopp klarade idag som mest 155 stycken! Grymt bra rekord :)

Nu ska jag ringa världens bästa pojkvän!
Tjingeling

Naken-bugg

Jag har haft en såå mysig helg med min supersöta pojkvän denna helgen :)
Vi har varit i hans lägenhet, ätit god mat, haft tända ljus, kollat på melodifestivalen
och myst och ja.. haft det så härligt tillsammans bara :) Tränat på buggen har vi
också gjort så det vi lärde oss förra veckan satt till ikväll, men idag blev det så
mycket nytt att det snurrar.. inte bara på dansgolvet utan också i huvudet. Men vi
ska allt fixa det med, vi e ju bäst! :)

Idag var vi hemma hos mina föräldrar o firade pappas födelsedag med god mat,
lite tårta och sådär. Spelade nåt parti poker och fyrmansvist med och vi visade
upp vår bugg därhemma också. Fick mig en svängom med pappa med! Haha!

Nu är Kent på väg till sina föräldrar, men det är bara 4 dagar kvar tills han kommer
hit igen! Längtar!
Och imorgon kommer Lollo! Första kvällen på länge som det blir bara vi två. Så
får vi massa tid till att snacka skit, skratta och käka marängswiss. Kan det bli
bättre? hehe...Ser fram emot det!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men är ändå uppe ovanligt sent idag... har sov-
morgon imorgon - börjar inte förrän 08.30! haha... Så kan sova till klockan 7... minst!
Så himla skönt.. :)

Sov gott, dröm sött och ha en bra morgondag!

Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dag igår.
Min absolut bästa alla hjärtans dag någonsin :)
Fick fira det och våra fyra månader tillsammans
med min underbara pojkvän. Det blev god mat
(ytterfilé, potatiskroketter, bearnaisesås och
sallad, sedan fruktsallad och hjärtformad glass
 till efterrätt) och en mysig kväll tillsammans!
Jag fick en bukett röda rosor och älsklingscheckar,
roooligt :) Så nu ska jag få njuta av helkvällar på
krogen, hemlagade middagar, biobesök,
rygg- och nackmassage m.m.....

Imorgon får vi äntligen träffas igen, och jag tror det
blir en lugn "hemmahelg" i Tomelilla denna helg.
Hans lägenhet är så mysig och vi är så förkylda
båda två att hemmahelg passar bäst!

Idag fyller min pappa år!
Grattis farsan på 51-årsdagen.
Detta firas troligen på söndag (hoppas jag) och
efter det ska vi iväg på buggkursen igen :)
ps. vi tränade igår och vi e sååå grymma!

Idag blir det lyxmiddag med Jens, Erika och Peter.
Det blev en del lax över från festen i lördags så idag
ska den ner :) *mums*

Trevlig kväll!


Snuvig, trött och frusen

Jag känner mig så laddad inför dansen idag. Inte.
Hatar att vara förkyld. Näsan rinner, jag har börjat hosta,
ögonen svider och jag är såå trött.
Sen undrar jag om jag kommer kunna prata imorgon, är
inte så farligt hes än men det har blivit värre hela dagen.

Jaja.. imorgon kommer min finaste hit så jag har i alla fall
något att se fram emot :)
Längtar så mycket. Att veckorna skulle kännas så länge
hade jag aldrig kunnat ana. Men nu blir det bara en natt
emellan, sen ses vi igen på fredag *love*

Måste byta om nu och leta upp cykellamporna.
Krya på mig!

Glädjespridare

Idag har jag bestämt mig för att bli en glädjespridare!
Eller ja, egentligen gjorde jag det förra veckan redan,
men nu ska jag verkligen leva upp till det.

Att vara en glädjespridare innebär framförallt att alltid
vara glad (även tidigt på morgonen i ösregn när man är
trött och fryser) och le snällt mot folk man möter. Ett
trevligt sätt är att säga godmorgon till alla tidningsutdelare
för City, Metro och PunktSE  samt busschaufförer. Om man
har lite svårt för att hålla sig sådär sprudlande glad hela
tiden kan ett tips vara att lyssna på låtar á la schlager i sin
mp3-spelare och glatt gå runt och le och dansa med i
låtarna. Jag tränade exempelvis mina buggsteg på vägen
hem från Södervärn idag....

Detta är mitt uppdrag denna vecka. Var glad och sprid glädje!
Det är inte bara andra som blir glada utan man blir så
himla lycklig själv med! :D Även om man kan känna sig lite
småknasig när man dansar runt och ler o sjunger på trottoarerna,
men då får man i alla fall andra att le genom att man bjuder
på sig själv...

Så, ut och sprid glädje nu alla surisar!
Berätta gärna hur det går och om ni får några människor att le :)
Det har jag lyckats med idag i alla fall!

Tjingeling!

Boogie Woogie

Nu är jag nyss hemkommen från första buggkurs-tillfället.
Det gick rätt så bra tycker jag, var skoj!
Ska bli kul att äntligen få lära sig - på riktigt.
Det svåraste är att inte styra, typ :P
Och som alltid när man gör nåt sånt här kul så dyker det
upp nån man känner, här var det såklart en bollerupare
(vi finns tydligen överallt....).
Denna gången var det Maria som gick nvl. Hann inte prata
nåt men dansade gjorde vi! Hehe

Rätt bidrag gick vidare från mf igår kväll.
Marie var riktigt riktigt bra, nästan så jag hoppas att hon
vinner Eurovision, även om jag på nåt sätt måååste hålla
på The Ark och deras fantastiska låt och scenshow.
Älska dem!
Har också kommit på att jag nog bör köpa biljett till deras
konsert i Lund snart, innan de tar slut. Vill bara ha någon
att gå med :/

Festen igår var grymt! Hur kul som helst att fixa snittar,
skala potatis, göra bål o baka kladdkaka m.m. som alltid!
Festfixare kanske vore nåt för mig trots allt :P Eller i alla fall
matfixare kanske.. tycker det e så skoj och gott blev det!

O jag saknar min underbara pojkvän just nu, men bara tre
dagar tills han är här igen och firar Alla Hjärtans Dag / 4
månader med mig!

Tjingeling!


Mindre pusslande, mera pussande!

Ingen kommentar om rubriken men ja... hehe

Har nyss lyssnat igen låtarna till morgondagens melodifestival.
The Arks låt är givetvis favoriten, fast den låter inte riktigt som The Ark.
Lite som Lollo skrev, något av det minst glammiga de gjort men det
är en riktigt skön låt, absolut 70-talsrock men framför allt - vilken bugglåt!
De tar lätt hem den här delfinalen men sen blir det nog svårt att tippa.
Jag hade ju hoppats på Jessica men den höll inte riktigt måttet. Texten
var iof sig roande och det kommer bli en kul låt att dramatisera på
dansgolven denna våren.
Kanske att Regina Lund går vidare? Eller om många barn röstar på Jimmy
Jansson (även om jag inte är överförtjust i A-a-a-amanda direkt....)
Vi får se imorgon helt enkelt! Spännande!

Nu ska jag gå och mysa lite med den där killen som ligger i min säng just
nu och ser så himla söt och go och mysig ut!

Sov gott, o ladda inför morgondagen med rockfest och melodifestival på
schemat!

Godnatt!


Snart helg

Godnatt mina vänner (de få som fortfarande läser här...)
Dags att sova igen nu, imorgon är det äntligen fredag
och då kommer min söta pojkvän hit o ska få lite försenad
födelsedagsmiddag :)

På lördag är det rockfest, som alla får komma på! Innan
dess ska jag och Erika kanske ut en vända på stan för
lite shopping och trevligt sällskap :P Inte så ofta man ses
nuförtiden ju.

Mina kängor var fruktansvärt smutsiga idag efter en lerig dag
i kombination med lek med barnen på skolan, men det löste
sig effektivt när jag besökte Milamässan och fick skorna
putsade av nån snubbe som ville sälja på mig läderbalsam.
Smidigt... de såg verkligen hemska ut innan!

Jaja, sov gott alla sötnosar därute.
Jag ska försöka uppdatera snart igen!
Kramkram

Stress

Mitt liv går i 190 just nu.
Men nu är jag äntligen hemma (för typ första gången sen i söndags),
har fått i mig lite mat (värmt Janssons frestelse och rödkål i micron och
gjort en liten sallad...) och ska vara hemma hela kvällen!

I måndags vart det utbildningsmöte på jobbet på kvällen.
Mellan 18.30-21. Så hann inte hem emellan och var inte hemma förrän
kvart i tio på kvällen - direkt i säng med andra ord.

Igår fyllde min underbara pojkvän år!
Jag fixade så jag kunde låna pappas bil och efter jobbet körde jag hem
till honom i Tomelilla och överraskade! Han blev väldigt överraskad...
och glad :) Hade en mysig kväll, åt semlor och chokladbollar och myste.
Härligt att få sova tillsammans igen, nu är det bara 2 dagar kvar till nästa
gång :)

På söndag ska vi börja på buggkurs!
Så himla kul, jag har velat det jättelänge!
Perfekt nu när man har egen kille med sig.. hihi.. så vet man att man har
någon att dansa med, och så kan vi träna själva hemma.
Så söndagkvällarna framöver står bugg på schemat, och på tisdagarna
är det fortsatt linedance.

Nu kommer snart Peter över för planering av den grymma rockfesten han
ska ha här på lördag! Alla välkomna, btw....

Tjingeling!

Saknar...

Jag saknar redan Kent.
Så ensamt här...
Kommer kännas ovant den här veckan.
Dags för nedräkningar igen.

Hans lägenhet i Tomelilla är iaf jättefin!
Vill också bo där... så mysigt.
Men långt att pendla för mig :(

Jag är så lycklig att jag träffat honom.
Denna hösten o vintern, de senaste fyra
månaderna, har varit de bästa i mitt liv.

---------------------------------------------

I övrigt så utklassade jag brorsan på
bowling idag. Inga höga poäng (113 som
bäst), men en serie som bjöd på 3 strike
och 2 spärr. Inte helt pjåkigt. Fick ytterligare
3 strike o några spärrar resten av tiden vi
spelade. Börjar bli grym... hehe...

Trevlig kväll!