Oh my god

Nu börjar nollningen komma igång ordentligt. O idag e sista dan jag kan va med. Fan. Hade så sjukt jävla kul igår. Först lekar o sånt på dan, sen på kvällen gick vi in till stan o så va där lekar där med, sen vinbrännboll. Lagledarna mot nollorna. Men lagledarna bara fuskade hela tiden, snodde konor och blandade ihop allt vin i en hink så de smaka typ skit m.m..... sen va vi några stycken på McDonalds o käkade, sen drog vi till Pudas, studentpuben inne i stan.
 
Där stod nationerna o bjöd på sprit (eg informerade o försökte locka medlemmar tror jag...) o jag o Elin gick flera varv o drack så jäkla mycket shotar o så lärde jag henne "full idag och full imorgon"-låten så vi sjöng den hela tiden till alla shotar. Våra lagledare (och andra) kollade konstigt på oss. Sen hade de satt upp en sån där lång kögrej (som man ska gå igenom för att komma in) men den va avstäng rätt mycket eftersom det inte va såå mycket folk. Men vi hoppade över det där staketet ändå (dvs typ 6-8 grindar nånting) tills vi var framme vid kön (som inte behövt hoppa alls hmm). Sen gick vi in o dansa som fan. Hade såå skoj! O jag försökte fixa masa poäng o dansa med Pedalstyrelsen o sånt liksom. Sen ramla jag o slog mig, men de gjorde inte så jävla ont då som det gör nu.. faaan... o sen dansa vi lite till o sen ville jag gå hem men det tog tid. Vi gick ut o så va där ett tält så ville Elin dansa mer o jag dansade lite o sen satte jag mig.

Då kom en annan kompis o fråga hur de va, o jag bara började gråta helt mycket. Jag vet fortfarande inte varför. Skitskumt. Så gick vi, o så övertalade hon mig att ringa Kent o be honom hämta mig. Men jag ville inte för han skulle ju upp o jobba o så o de va pinsamt som fan men så ringa jag ändå o han kom o han va jätteorolig för jag hade ringt honom o bara grät jättejättemycket. O jag tror jag grät tilsl jag gick o la mig typ. Sen när jag vaknade imorse hade jag helt ont i armen, slått i vid armbågen värsta blåmärket o har skitont där hela tiden, plus att jag slått mig precis vid ögat, typ ögonbrynet. Väldigt ljust blåmärke men gör fan lika ont alltså. O så har jag slarvat bort mitt busskort o mitt kort som visar att jag är med i Pedal (här på campus). Tur ändå att både körkortet o bankkortet är kvar men de andra som jag hade med är borta.. hmmm...

Om 2 timmar kör vi igång med skattjakt här igen. Det känns som jag fortfarande är full nu så jag hoppas jag nyktrar till tills dess (utan att bli bakis) o sen är det bara att tuta och köra! Ikväll är det Sivans som gäller. Paaaaarty!

Blöt kväll

Det kommer bli en blöt kväll ikväll. På många sätt.
Regnet öser ner och under föreläsningen tidigare åskade det.
O vi ska vara ute hela eftermiddagen. Weeooo! Not.
Men blir säkert skoj ändå!

En av föreläsarna visade den här för oss idag - väldigt skoj!

http://www.youtube.com/watch?v=nupdcGwIG-g

Så kan det gå

Gårdagen var superkul!
Lekte lekar, gick runt med ett band som det står "Sex?" i pannan (jag tillhör då lag 6 japp) och drack round-up haha.... På kvällen var det Stallarna som gällde, lekar därmed och dans och massa skoj. Jag blev då helt full (suck) och gick hem redan halv elva för jag pallade inte mer och jag saknade Kent så himla mycket! O han bara garvade åt mig när jag kom hem helt packad... jaja... ikväll är det partaj på nytt och så uppträder Melody Club på Campusfestivalen :D *niiice*

Annars så har jag då kommit fram till att jag inte ska läsa första terminen (eller ja, troligen inte, ska få alla papper på vad jag läst och så först men annars så...) och därmed har jag börjat söka jobb igen! Shit happens, men så e det. O jobba är ju rätt trevligt det med :)

Nu borde jag gå o diska eller göra nåt annat nyttigt... Hmm... Egentligen vill jag inte gå på föreläsningarna i eftermiddag utan se när Susanna Kallur, Stefan Holm och Linus Thörnblad satsar på nya medaljer men jag måste väl gå antar jag...

O just det, vi hade fuskföreläsning igår haha... Kickoffgruppen såklart! Väldigt lustig föreläsning men ja... haha.... mycket skratt och så i alla fall! Alla satt där helt dumma o fatta ingenting när hon börja snacka om konflikthantering och validering och tjafs, o nån annan frågade om det var det vi skulle läst till idag och ja det skulle vi. eeeeh ingen hade läst nåt men det var ju bara påhittat så. Haha... och tjejen som frågade om hon kommit rätt till sjuksköterskeutbildningen haha... Kul kan det bli minsann!

Första skoldagen!

Idag börjar skolan!
Ska bli spännande, först registrering och lite föreläsningar och sen är det dags för KickOff!! :D
Så ikväll blir det mingel och lekar och partaj på Slottsstallarna *weee*
För mig som är så trött att jag somnar som en stock helt tidigt på kvällarna får vi väl dock se hur det går haha men jag ska nog lyckas hålla mig vaken en stund i alla fall.
Det enda som bekymrar mig just nu är vilken kurslitteratur jag ska ha, listorna stämmer inte på min inriktning. Men det får jag väl svar på idag får jag hoppas!

Ha en bra dag!
Tjingeling

Lägenheten!

Här kommer bilder på vår fina lägenhet.
Som ni ser har vi nyss påbörjat ett nytt 1000-bitars pussel. Får se om vi blir klara nån gång... :)
Och tavlorna ska upp på väggarna så småningom... bara hitta en borr först!

     
   
   

Såhär ser det ut hemma hos oss!
Jättemysigt och ja, kanon helt enkelt.
Har inte med nån bild på balkongen, trodde den skulle synas
genom fönstret men ja, den är stooor i alla fall, och med kvällssol :)

Igår hade vi myskväll.
Åt god kyckling med sås och pommes och delade en flaska vin. Blev en lång kväll vid bordet, satt och pratade om allt möjligt i en halv evighet. Blev lite dooleys med, och sen skulle vi kolla i n utestället Stenladan här på campus, men de hade typ två gäster när vi kom dit så vi gick hem. Lika bra det för jag va sjukt trött! Hehe

Men nästa vecka blir det paaarty...
Kickoff-veckan :)

Nu är det snart dag för Beck!
Det bäsat med söndagarna....

Back in Växjö

Nu är jag tillbaka hemma igen. Lägenheten blev godkänd utan några problem (han kollade knappt hur där såg ut så. Hmm. Gör en ganska besviken dock när man har slitit som ett djur och rengjort i varje liten vrå man kan finna... tro mig, det finns fler utrymmen än man kan tro i en liten lägenhet).

Annars så har jag vart på festivalen. I onsdags var jag bara inne o åt med Lollo i ösregnet, blev en wookad älg för jag pallade inte stå i kö men den vart i varje fall väldigt god :)

Igår var jag på festivalen med Lollo och Annelie. Käkade Texmex-tallrik som var jättegod och sen såg vi Hammerfall. Jag och Annelie satt i ett "öltält" (snarare uteservering men whatever) och drack öl och lekte lekar. Kul hade vi i alla fall och roliga kort tog vi! Haha! Med mobilen dock så kan inte lägga upp bilderna.... sen blev det churros med mjukglass! Gottgott! Kvällen avslutades med Mando Diao som var absolut jättebra men jag var så trött så åkte hem efter fem-sex låtar.

Idag har jag gått själv på festivalen. I regnet. Letade efter en massagebok som Jens har och som var såå bra men den va slut tyvärr :( Idag blev det den cajunkryddade kycklingen med idahopotatis och limesås. Lätt godaste festivalmaten! Blev lite churros med kanel och socker idag med, till efterrätt innan jag gick på tåget.

O nu har jag äntligen läst ut tredjedelen i trilogin om Lisbeth Salander och Mikael Blomqvist. Dvs Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson-serien. Den tredje boken - Luftslottet som sprängdes - är den absolut bästa bok jag läst. Den är så fantastisk så det finns knappt ord. Jag kunde inte släppa boken en sekund från att jag läst första sidan, eller ja, nästan baksidan faktiskt. Jag har fått tvinga mig själv att lägga ifrån mig boken och inte läsa för långt, enbart för att kunna läsa de sista 170 sidorna på tåget hem. Det är väldigt tragiskt att Stieg Larsson har gått bort. Precis som min pappa också sa, så finns det fortfarande frågetecken att reda ut. Det fattas vissa delar. Boken är ett sånt mästerverk och människorna så gripande att man vill inte släppa taget. Man vill bara läsa mer och mer och mer och mer. Alla böckerna får fem CCCCC av mig (eller vad jag nu ska ge för symbol) och jag rekommenderar alla att läsa dem!

Nu ska vi fixa Flygande Kurre *gottgott* och sen blir det mysa ikväll med senaste Beck-filmen och fruktsallad med glass!
Trevlig helg!

Hej världen!

Nu har jag internet här i Växjö med. Vår lägenhet är supermysig!
Jag kommer lägga in bilder så fort alla kartonger och annat som ska tömmas är tömda och uppställda i förrådet. Blir kanske till helgen eller nåt.
Det visade sig att internet ingår i hyran *niiiice* så jag kunde egentligen kopplat upp mig redan i söndags! Hehe... Men vem pallade det, så som vi fick slita med lådor o möbler? Gick i alla fall väldigt smidigt, tack vare alla frivilliga insatser!
Så TACK mamma, pappa, Erik, Sofia och Hanna för all hjälp!

Imorgon bitti åker jag ner till Skåneland igen, dags att städa ur lägenheten. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag stannar tills på lördag eller åker hem torsdag kväll. Borde väl göra det innan jag åker antar jag, så jag vet hur mycket jag ska packa. Nånstans vill jag väldigt gärna se The Ark på fredag och träffa alla kompisar en "sista" gång och sådär, men samtidigt vill jag gärna vara här i lägenheten med Kent :) Kommer ju va borta nästa helg med så... fast då e han det med, i Malmö! :P

Nu ska jag snart ta o fixa lite lunch. Sen blir det att bära kartonger, mina lådor e ju rätt så tömda nu.
Ikväll funderar jag på att gå på teater, nån gratis typ friluftsteater antar jag. Såg reklam för den när jag va i stan innan idag. Har passat på att fixa telefon och andra bra grejer idag med! Så snart kan ni ringa mig också ;)

Ha det bra!
Kramar från en nybliven smålänning

Sista inlägget!

Nu blir det nog sista inlägget på ett tag.
Festen igår var kul. God mat och sådär :)
Dansade till Perikles sen ett tag o sen hem, typ. Trevligt!

Idag har vi packat det som var kvar. Bara datorn och stereon som står kvar.
De åker ner imorgon innan vi åker.
Klockan 8 imorgon bitti kommer de med kärran. *gääsp*

Vi har vart på Malmöfestivalen en stund nu med.
Kolla på när Zofia dansade, uppträdde på Linnéplatsen(dansbanan).
Ikväll blir det Måns och Sahara Hotnights, och god mat på festivalen.
Troligen grillspett, såg väldigt goda ut i alla fall :)

Nu ska det bara bytas om sen drar vi!
Ha en trevlig kväll, o sen får vi se när jag får chans att skriva här igen.
Snart, hoppas jag!

Kram kram

Moving out!

Ikväll är det dags för utflyttningsfest!
Har redan fixat o donat i flera timmar :P
Så en del av buffén står färdig i kylen.
Hanna, Sofia o Lollo e på IKEA, så jag har passat på att packa lite till och duscha. TVättar med, gardiner *blää*. Dessutom måste de strykas sen. Hatar att stryka! Men men.... så e de!

Det känns så tomt härinne nu. Kalt på väggarna och hyllorna. Står bara lådor överallt. För mycket lådor. Vi lär ju ha att göra ett tag i nya lägenheten i alla fall.... hehe... ååååh de ska bli så kul att möblera o fixa o dona! Längtar massor. Önskar att jag också fått se lägenheten, varit där igår o börjat greja med den.

Men nu är det bara 2 dagar kvar i alla fall!
Och idag kommer Kent hit :)
Längesen han va här nu känns det som. Fyra-fem dagar hehe... men man e van vid att alltid ha sällskap så känns lite ensamt utan honom. Min sötnos! :)

Hanna!

Nu e Hanna här :)
Eller ja, hon kom för ett par timmar sen men vi har vart på systemet, hämtat lite bananlådor på Coop och sen handlat inför morgondagen på Willys. Det blev mkt grejer på Willys... kan man säga. Så maten borde ju räcka imorgon i alla fall, gott o väl!

Just nu e jag skithungrig och vill bara ha maaaat. Det ligger två pajer o väntar i ugnen så snart, snart, snart är det mat i alla fall. Gottgott. Sen blir det hyrfilm o kanske lite popcorn ikväll. Nice.

Det är så orättvist bara. Nu är Kent däruppe i vår nya lägenhet i Växjö o packar upp o grejar. Jag vill också! Soffan har ju kommit, den e så fin! Fick ett foto på mobilen :P Haha! Men vi måste nog möblera annorlunda än vi tänkt. Hmmm.. blir inte lätt. Men men, det löser sig väl.

Ha de bra!
Vi ses imorgon!

Soffa!

Vi får vår nya soffa idag :) Det löste sig så.
Orättvist bara att Kent både får se lägenheten o provsitta soffan för mig.. :P
jaja jag kanske får tid o sitta i den mycket mera sen.

Har packat en låda hittills idag bara. Vågar inte packa för mycket, typ köksgrejer o sånt kvar bara nu ju, o en del lär jag behöva imorgon.Men kanske borde gå ner till AG:S eller nåt o fixa fler bananlådor. Suck. De räcker aldrig!

Snart kommer Hanna med. Om några timmar. Såå kul att träffas igen!
O imorgon, då e det paaaarty som gäller!

Kväll

Jag har precis kommit hem från smyckeskursen nu. Gjorde 3 fina armband, som jag tyvärr inte kan lägga upp nån bild på eftersom kamerakabeln ligger nerpackad i en låda nånstans... hehe...

Men jag gjorde i alla fall lite nya grejer, ser inte ut som allt annat jag gjort. Håller på att förnya mig lite. 2 av armbanden jag gjorde är med samma sötvattenspärlor i guldbrun och ljusbeige/rosa och hade passat zandra såå bra! Men jag får väl vänja mig vid att bära dem själv :)
Det sista armbandet är svart/rött/guld i tre rader. Blev riktigt snyggt det med!

Imorgon vill de leverera vår soffa. Får hoppas att det fixar sig så Kent kan gå tidigare från jobbet och möta dem, annars får vi vänta i kanske en månad eller nåt sånt :/ o jag vill ha soffan nuuuu! Hihi

Nej, nu ska jag sova.
Sov gott vänner!

Tomt

Känns som det är helt tomt här inne nu. Har tömt bokhyllorna, badrumsskåpet, sängbordet, byrån, garderoberna o packat ner alla ljus, tavlor, affischer etc. Bara fultl av flyttkartonger. Usch. Varför har man alltid mycket mer grejer än man tror? Eller rättare sagt, varför tar alla grejerna mycket mer plats än vad man önskar? Jag kommer få hämta fler lådor sen, på willys eller coop. Jag har ju inte lite grejer kvar i köket direkt. Plus alla flaskor sprit vi köpte i Tyskland. Suck. Men nu kan jag nog inte packa så mycket mer idag. Inte göra så mycket annat heller för den delen. regnet öser ner utanför så. Får väl lösa korsord eller nåt.

Imorgon kommer Hanna! :D Tur du har varit här innan, hade inte vart så kul att se lägenheten för första gången i det här skicket :P Ska bli kul. Vi får hitta på nåt roligt. Fast på fredag blir det mest laga mat! Men e rätt skoj det med.

O så kommer Kent hem på fredag. Längtaaaaar!
Märkligt hur fort man vänjer sig vid att inte vara ensam. Va sjutton gjorde jag hela tiden innan vi träffades? Då lyckades jag få tiden att gå ändå. Nu går den så låååångsamt hela tidne. Fast inte än idag riktigt. Har haft ganska fullt upp. Men ändå!

Jaja. När det slutar regna ska jag kanske gå ner till pappersinsamlingen m.m. också. Blir en del man slänger nu :)

Sen ikväll är det smyckeskurs :) Ska bli kul!

Ny dag, nya tag

Strax dags att börja packa idag igen.
Ska tömma bokhyllorna, skrivbordet och sängbordet idag. Eller ja, de viktigaste sakerna på skrivbordet får ju vara kvar. Typ datorn :) och lite pennor o sådär.

Blev en sen kväll igår. Lollo kom så sent från dejten... hmm.. men hade haft kul iaf!

Hmm ja. Om jag skulle gå ut i förrådet o hämta en flyttlåda eller två kanske.
Ha en bra dag!

Smyckeskurs!

Imorgon ska jag på smyckeskurs. Bestämde mig för att jag skulle gå ner till den nya pärlaffären vid Värnhem, typ, och kollade runt lite. Bra priser hade de i alla fall, om än inte samma sortiment som hos ex. Pärlshopen. Så när jag gick ut såg jag en lapp på fönstret - 1 plats kvar till smyckeskursen imorgon. I kursen - för 230 kronor - ingår vajer, klämpärlor, rocaillepärlor m.m. (alltså allt material man behöver) och fika. Håller på i 3 timmar. Rätt hyfsat pris tyckte jag, sånt brukar ju inte ingå utan komma utöver priset. Verkar va rätt enkelt i o f sig, ett halsband, ett armband och ett par örhängen var är ungefär vad de brukar göra. Ska se till att få göra nåt jag inte gjort förut, nya material o tekniker. Är bara sex deltagare på kursen så man borde kunna få bra hjälp iaf. Ska bli kul!

Nu kommer snart Lollo och sen ska jag vara duktig och ge mig ut o springa. Vill egentligen ut direkt nu innan jag hinner bli mer hungrig men hon ringde precis innan jag hann ut genom dörren så jaja.. får väl vänta då :P

O förresten.. jag får nattligt sällskap ikväll... o det är inte av Kent :P

Uttråkad som fan

Usch jag har inget att göra. Suck.
Har packat det jag skulle packa idag (och lite till), planerat buffén till på fredag som jag skulle göra idga och lämnat tillbaka filmerna vi hyrde. Plus läst ut min bok, löst lite korsord och kollat in varenda tråkig sida jag hittar på nätet. Suck. Vad ska jag göra nu? Det är så varmt ute så jag pallar helt enkelt inte gå ut. Annars bode jag typ springa eller nåt. Inte kan jag shoppa heller för jag ska spara pengar. Å inga kompisar är här. Kan inte Lollo komma typ NUUU istället för sen?

Jaja. Jag får väl försöka hitta på nåt. Typ gå ut kanske. Gå en lång runda. Fast det är alldeles för varmt.

O jag önskar att Kent va här. Han e ju inte så långt bort faktiskt. Hur långt är det till Höör? 5-6 mil nånting. Kanske skulle åka dit o överraska? Eller inte. För han är där med jobbet. Kanske redan på väg därifrån. Eller i alla fall snart.

Undrar hur dags Jens o Sofia kommer hem.
Vill ha nån att prata med lite, roa mig med. Inte bara sitta här o ha det tråkigt o deppa.

10 månader

Tiden går så fort. Helt sjukt! Idag har vi varit tillsammans i tio månader och till helgen blir vi sambos "på riktigt". Det trodde man inte för ett år sen direkt. Önskar bara att han va här så vi kunde fira ihop...

Igår blev jag hemma hos mamma o pappa hela dan efter att jag vart i Vellinge o hälsat på. Kul att träffa dem igen o finns ju jobb där när jag e klar :P Haha! Hemma låg jag o solade, läste. Sen grillade vi god flintastek o så körde pappa mig hem.

Så, idag kanske jag ska börja packa då. Har gjort upp en lista varje dag för vad jag borde hinna med. Alltså är det byrån och hyllorna i garderoben (inte kläder) som gäller idag. Och så ska jag planera maten till på fredag och lämna tillbaka lite filmer som vi hyrde i helgen.

Sen ikväll kommer Lollo (som ska iväg på dejt wohoo).
Ha en bra dag!

Ensam

Jaha, så sitter man här då alldeles ensam.
Kent (och jag, fast jag gick o la mig igen sen...) gick upp på tok för tidigt imorse och sen åkte han till Ljungby för att jobba. Så nu är det 4 dagar kvar tills vi ses. Längesen vi var ifrån varandra så länge... hehe...

Jag ska väl börja packa snart då. Eller nåt.
Åker nog till skolan o hälsar på efter lunch, annars kommer jag bli skithungrig när jag är där o det e ju inte så kul. Hmm så ja. Dags att packa då ja. Vart ska man börja nånstans? Hmmm... vill inte ha det alltför tomt härinne heller. Så kanske inte ska packa än då. Kanske läsa bok istället?

O just det, ni som inte har svarat om festen på fredag. Idag är sista dagen!
Tjingeling!

Svenskt Derby

Idag har vi varit på Svenskt Derby på Jägersro.
Var mycket roligare och tiden gick så mycket fortare än jag förväntat mig! Hehe
Som vanligt lyckades jag pricka in ett antal hästar, om inte som vinnare så i alla fall placerade. Så vi gick bara 60 kr minus idag.. :P hehe... Kunde ju spelat på vinnaren i derbyt med men det gav ju inga pengar så inte lönt....

Igår var vi hos Annelie o käkade hemlagad pizza o drack lite vin (ovanligt.. eeehh...) tog bussen in till stan o sen var det Cuba Café som gällde. Dansade lite "salsa", typ nåt liknande försökte vi väl oss på i alla fall... och satt sen o snacka o drack Cola :)

Nu ska vi packa Kents bil, imorgon börjar han ju jobba igen. Nya jobbet :)
Och om bara 4 dagar får vi vår lägenhet... iiiiiih! Jag längtar så efter att flytta in. Ska nog börja packa imorgon, har försökt hålla mig ifrån det så länge nu, men börjar jag för tidigt kommer jag bara få packa upp allt igen ju.
Eller så hälsar jag på på gamla jobbet imorgon, och hos mormor. O packar lite efteråt! Haha!

Ha de bäst!

bakisdagis

Fan så bakis jag e idag. Eller ja, emellanåt i alla fall.
Blev en kul kräftskiva ändå :P

Med hattarna på sned och kräftorna i näven och sjungandes glada snapsvisor haha. Spräcka stjärten :P Blev lite snapsande med, bacardi apple och cointreau, sen dracks det Pina Colada och öl och drinkar och många glas vin och några cider. Inte konstigt jag är bakis idag med andra ord!

Skulle ju va en lugn kväll igår men tji fick den lugna kvällen.
Och ikväll är det partaj på nytt. Hos Annelie :)

Men till dess ska jag äta äppelpaj (just nu på väg in i ugnen) och kolla på ännu en Wallanderfilm. Bakisdag = filmdag.

Party on!

Mulet

Idag är det mulet och därmed första dagen på en vecka som vi inte är och badar eller solar! Igår blev det bara en kort vända till Svedalabadet för att simma en halvtimme, sola litegrann o sen åka hem. Låg o solade här utanför en stund sen i alla fall så... :) I år har man blivit brun!

När IKEA öppnar om 40 minuter ska vi dit o shoppa, sen ikväll blir det kräftskiva med Zandra, Niklas, Gisela, Nicklas och (tror jag) Sofia o Jens. Gott!

Ha en bra dag!

   
Lite bilder från festen.... hehe....

Going on

Har vart o badat i Klagshamn en stund idag med. Nice! Åkte redan vid tio o hem igen vid ett. Sen har en tjej vart här o kollat på min lägenhet, hoppas hon får den för hon ville köpa mitt bord (vilket jag kommit på att jag inte vill ha längre utan vill hellre ha ett nytt på Ikea).

Ikväll är det möte. Känner inte för möte, eller rättare sagt för att sitta inne hela kvällen, men men. Det brukar bli kul i alla fall!

Annars. Händer inte så mycket. Kan man säga.
Vi sprang imorse, fast jag pallade inte. Fick gå/springa omvartannat sista biten. Men 4,3 km på 26:30 va rätt ok ändå för mig så. Framförallt eftersom jag gick 3 minuter av dem.

Btw så chokladkolapajen Kent gjorde igår är gudomligt god! Har ätit två bitar redan idag :)

Sol o bad

Härligt med så fint väder! De senaste fyra dagarna har tillbringats på stranden, känns det som. Vi åkte ner till Klagshamn i lördags en stund ju, sen i söndags cyklade vi dit. Långt, men skönt hehe. Igår var vi i Skanör med mamma o Erik en stund på eftermiddagen och sen grillade vi hos mamma och pappa, gottgott! Idag har vi varit i Klagshamn igen o badat. Så skönt! Jag har läst "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson på stranden och nu är den slut. Och omg så bra den var! Helt fantastiskt! Imorgon får jag låna andra delen av pappa... Längtar!

Imorgon kommer det en tjej och kollar på min lägenhet. Hoppas hon är intresserad av en soffa, matta, micro och ev. matbord också :) Hehe... hade vart så skönt att bli av med det så smidigt.

Ikväll har Kent bjudit mig på mat. Så himla gott... Curryfilé (fläskfilé i currysås med grön o röd paprika och banan) o ris o sallad. Sen chokladkolapaj med vaniljglass till efterrätt. Ljuvligt!

Funderar på om vi ska gå en runda ikväll men känner jag oss rätt så njaa... sen måste det bli skärpning med motionen! Förra veckan va vi ju så duktiga..

På fredag verkar det bli kräftskiva :) Weee!

Klagshamn

Igår blev det black Jack på kvällen. Va riktigt kul, riktig logdans o så. dansade massor :) Kent lärde sig nästan dansa foxtrot :P O bugga e vi ju proffs på så.. hehe... träffa på en hel del man kände igen ändå, trodde inte det. I baren jobbade en tjej från Lärarhögskolan (vars namn jag inte alls komer ihåg...), på dansgolvet såg jag både nån gammal bollerupare, en liten alltid lika glad kvinna från buggkursen och City-Carolina som var min "kontrollant" på City när jag delade ut tidningar. Sen precis när vi skulle gå stötte jag på Maria Andersson (visst e de Andersson?) från Bollerup, som gick nv. Hon bor visst i Uppsala annars nu. Folk flyger iväg :)

Jaja, nu ska vi iväg till Klagshamn. Blir nog en härlig cykeltur i hettan *phhuuu* men sen svalka sig i vattnet :) Har gjort picknick med, pastasallad med kyckling. Gottgott!

Ikväll blir det Jensens Böfhus. We like!

 
Proffsdansarna :)

Black Jack

Vi funderar på att sticka till Björka Loge och dansa till Black Jack ikväll. Får se hur det blir med den saken... skulle vara kul att dansa, men framförallt kul att vara några fler som åker dit tillsammans.

Ikväll har vi grillat, sååå gott - grillspett, potatissallad, sallad och rabarberchutney. Mums!
Innan var vi i Klagshamn på stranden. Solade och badade - ett jävligt snabbt dopp haha. Va kallt i vattnet, 17-18 grader stod det. Träffade Alexandra där, va åratal sen sist! Lite förvånad jag blev :) Men kul!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen!
Bilder från Zandras fest kommer snart förresten, roliga bilder :)
Ha de gött!

Torup

Nu ska vi till Torup och bokskogen!
Ska gå 10 km-slingan tror jag. Lite motion så vi kan supa massor ikväll :P Haha!

Igår bjöd jag ju Kent på middag. Blev en lyckad kväll men misslyckad mat *asg* Eller ja, huvudrätten blev jättegod, kokoskyckling med citron, kokosris och sallad med bla vindruvor och ananas. Till det ett jättegott vitt vin som vi köpte i Tyskland. Nice. Till efterrätt skulle vi ha ätit glace au four, men eftersom jag misslyckad katastrofalt med marängen - 2 gånger!! - så blev det bara glass och chokladsockerkaka med lite marabou chokladbitar. Tur att jag köpt sån där god Carte d'or glass att ha i, istället för Eldorados :P Drack varsin Pina Colada till det. Mums!

Kent hade vart o hyrt film medan jag lagade maten, så vi kollade på Wallanders "Luftslottet" efteråt. Den av jättebra! Spännande.... På Nöjesmagasinet har de massor Beck o Wallander, det har de inte på Videomix.

Sen spelade vi klädpoker (jag vann!!) och sen ja.... sen la vi oss snart :)
Blev en mysig kväll i alla fall.

Idag är det avskedsfest för Zandra som snart flyttar till Bryssel. Kommer säkert bli kanon, även om kidsen är jobbiga *haha* Alla flyttar vi nu. Om två veckor har vi fått vår lägenhet :) Och om ett par månader knappt får Jens och Sofia sin. Vi börjar bli vuxna nu. Blir sambos hit o dit! Hehe

Trevlig helg!

Soffa, någon?

image170

Nu när jag flyttar till Växjö så ska jag sälja min bäddsoffa. Den är av bra kvalitet, nypris var 8000 kr. Den är 160 cm bred och blir 2 meter när man drar ut den. Armstöden går att ta av. Kuddarna ingår. Säljes för 800 kr. Mattan som ni ser under soffan är också till salu, matchar perfekt till soffan. Den är lite sliten i ena kanten, men lägger man den kanten under soffan så syns den inte. Pris kan diskuteras.

Säljer även min microvågsugn som jag haft i knappt 2 år. Den fungerar kanon, är silverfärgad och ja... säljer den för 150 kr.

Det var allt för just nu. Ikväll ska jag bjuda pojkvännen på middag. Blev framflyttat en dag eftersom vi var tvungna att äta upp kasslern igår haha.. men idag så :)

Ha de bra, och hör av er om ni vill köpa nåt!
Jag vill bli av med sakerna i vecka 33 eller 34.

Våra inköp!

Igår åkte vi så till tyskland. Tack Zandra för att vi fick sova hos dig på natten, var såå tidigt vi fick gå upp :( Men men, hade vart värre hemma. Färjan gungade rätt så bra på vägen dit, så jag fick typ ligga ner hela tiden för att inte må illa. Jag brukar aldrig må illa av sant men ja, igår gjorde jag.

Sen gick vi av, gick till Vikingshoppen och skrev upp alla priser där, typ. Sen till Bordershop där man inte kom förbi vakten utan att visa sina biljetter, men det gick ju bra. Gick in där, samlade ihop allt vi ville ha där, som va billigare än i den andra affären, och betalade. Sen skulle vi gå tillbaka, men då kunde vi inte komma in i färjeterminalen igen för vakten var borta och dörren låst. Man kan inte gå runt eller nåt åsnt heller, utan det är staket överallt. Hmm. Gick tillbaka in i bordershopen och snackade engelska/svenska med en tjej som snackade tyska tillbaka men till slut gick hon iaf och öppnade åt oss.

Skulle tillbaka till Vikingshoppen men nu var där stängt! Stängde typ direkt när färjan gått tillbaka igen, men vi skulle ju inte med förrän nästa färja (typ fem timmar senare.... nästa gång bokar vi direkt tillbaka och handlar snabbt!!). Så vi satte oss i terminalen och läste i några timmar, sen ner till shoppen igen och då var vi ensamma där, tills färjan kom o de vällde in folk men då stod vi redan i kassan.

Sen på färjan och på vägen hem gick det kanon. Satt helt skönt och löste korsord i över tre timmar. Förutom all spriten, som det kommer bilder på senare, så köpte vi varsin parfym. Kent köpte Armani Code och jag Britneys Fantasy. Den är riktigt god, faktiskt. Även om det på nåt sätt tar emot att köpa Britneys parfym....

Vi hade i alla fall en rätt härlig dag, och kom hem väldigt trötta men nöjda med inköpen!


Bilder:
image169
Alla inköp, dricka och parfymer. Fyllde hela bordet hehe....

Mer specifika bilder:
image165
Viner! Merlot, Chardonnay, Dreams (miniflaska), Blue Nun, Don Leon, Merlot, Don Leon, Paradise och Castilla de Anna. Lite blandat, rött o vitt, olika länder m.m. Fast alla billiga.. :)

image166
Likörer! Bols Banana, Amarula, Passoa, Pina Colada och Bols Strawberry.

image167
Spriten! 5 st Bacardi Limon, 1 liter Finlandia Voska, Bacardi Superior, Cuba Caramel och Bacardi Black. Här finns nog så det räcker ett tag....

image168
12 flaskor vardera av Caribbean Kick, Pineapple och Watermelon. Typ som cider/bacardi breezer etc. Får hoppas de är goda!