Malmöfestivalen dag 2

Festandet igår började vid halv sex-tiden. En timme senare var vi lite smått berusade.. hmm... på orange polkashot, riktigt god turkisk peppar-shot och lite vodka redbull. Kosan styrdes mot Stortorget för att hinna se lite av Lena, och vi lyckades pricka in Peters favvo-lena-låt Dansa i Neon hehe... blev lite löpning där på slutet! Sen gick vi vidare mot Mölleplatsen och Tiger Lou som vart helt okej!
Därefter lockade Gustav Adolfs Torg och matstånden. Denna kväll blev det vildsvinskebab (jag orkade inte stå i den låånga kön till Les Trois Roses och deras oxgryta med choklad). Sen blev det pariserhjulet åtta varv (de lovade tre, så vi vart helt klart nöjda!) och så lyssnade vi på Svenska Akademin. Kvällen avslutades på Gökboet på Lilla Torg med Olivia och hennes vänner. Raggade lite på den söta bartendern där, men hann aldrig fråga efter numret... :( hehe...

Idag sov vi till elva igen, jag bakade scones till frukost och sen gav vi oss iväg till festivalen för att träffa Becca och Martin och käka lite mat. Idag blev det oxgrytan, och den vart jättegod såklart!

Ikväll väntar Timo Räisänen och sen Thorleifs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback