Mycket som händer...

Det är mycket som händer och som alltid blir bloggen lidande då. I måndags började jag jobba för sommaren, så nu har jag tre veckor kvar. Jag trivs bra och det känns som att veckorna flyger snabbt iväg.

Min sista lediga vecka innan jobbet började tillbringade vi först i sommarstugan ett par dagar där det var fullt hus med både barn och vuxna. Fick bada, sola och leka på stranden en del :) Därefter begav vi oss norrut mot Stockholm tillsammans med Kents bror och hans dotter Emma. Vi bodde hos en annan av Kents bröder som alltid när vi är däruppe numera. Inledde vistelsen med att bada första kvällen, helt underbart! Så vackert, varmt i vattnet och hade superkul där vi hoppade från flytbryggan och hade oss...

På måndagen åkte vi till Gröna Lund (alltid superskoj) och på tisdagen besökte vi Skansen och Allsången. Lite syntes vi på tv, men jag är för kort så folk har bara sett Kent :P Riktigt kul i alla fall! Sista dagen blev bara lite shopping och sen bada, bada, bada (vilket vi för övrigt gjorde alla de andra dagarna med...).

Nu är vi installerade och klara i lägenheten, men då är det dags att börja flytta om här igen för nu ska lilla rummet tapetseras om. Kent ska nog börja med spacklandet imorgon och sen kommer pappa ner om några dagar och hjälper till att slipa väggarna och måla taket. Sen ska Kent och (en annan haha) bror tapetsera veckan därpå. Ska bli skönt att få det gjort så man kan börja göra i ordning här inne ordentligt sen.

Jag sitter o väntar på Kent som tydligen skulle springa 16 km i regnet idag... Jobbigt. Själv funderade jag på gymmet men la ner de planerna.. Inte bra men pallar inte ge mig ut :( Istället letar jag efter ännu fler bilder att framkalla, vi ska ordna lite fina tavlor här till väggarna så botaniserar bland våra tusentals bilder för att hitta fina bilder på mig och kent samt vackra naturbilder vi har tagit. Kul när man upptäcker foton som man inte sett på evigheter, bland annat bilderna från Bulgarien. Såg så härligt ut!

Första inlägget från nya lägenheten!

Nu är vi installerade och klara här hemma i nya lägenheten. Mycket jobb med att flytta, men gick rätt så smidigt ändå. Idag har vi bara kunnat slappa, nästan. Hade städbesiktning på gamla lägenheten i förmiddags men det gick fort, sen handlade vi lite och fixade en ny köksassistent åt mig på MediaMarkt. Den andra har vi lämnat in på service och krånglat med, så idag skällde Kent ut mig och krävde kompensation. Kom hem med deras "värstingmaskin" värd 1500 kr mer än den förra till slut. Heeelt okej för mig :P

Dessutom har vi ju nyligen kommit hem från underbara Tunisien! Veckan där nere gick alldeles för fort, vi var iväg på en dagsutflykt på ön Djerba där vi bodde, och sen tillbringade vi två dagar på utflykten till Sahara där vi bland annat red dromedar och fick mötta den stekheta öknen. Häftigt, men lite mycket bussåkande... Sen blev det "bara" några dagar över till sol och bad, men vi njöt i fulla drag av solen, poolen och Medelhavets härliga vågor! Det blev också många taxiresor bland annat in till "huvudstaden" på ön, Houmt Souk, där vi åt supergod mat och njöt av solnedgången. På kvällarna hängde vi med på fransmännens aktivitetet, danser och crazy show hehe... En riktigt härlig semesterresa!


Fler bilder kommer nog på facebook så småningom, när jag orkar och har tid. Imorgon bär det av till Malmö för sol, bad och partaj! Sen får vi se hur länge vi stannar där i trakterna kring Malmö, senast onsdag måste vi vara hemma här iaf för då ska jag på jobbmöte inför sommarens jobb på förskola/fritids.