Ullared à la 2006!

Så, nu har vi vart iväg på vår sedan länge efterlängtade Ullaredsresa!
Resan började hemma hos mig i fredags vid halv fem - tiden. Med grym musik i högtalarna (à la Boten Anna, typ..) begav vi oss rakt ut på E6:an. Ett tag i alla fall.. tills det plötsligt stod "E22 Kalmar på alla skyltar". Ooops... blev en vända at se den vackra naturen kring Lund och sen var vi på rätt väg igen. Med lite pauser för korv och glassinköp på vägen var vi snart framme i Laholm. Därifrån skulle vi nu bara hitta hem till Lovisa. Yeah right.  Vi svängde av in mot Edenberga, körde igenom hela samhället och sen ringde vi Magnus. Vi var vilse. Zandra passade på att fixa sminket och strippa inför förbiåkande bilister och sen fick vi köra tillbaka igen. Men what, där stod en häst vid vägen! Vi stanna bilen och Zandra fick leta upp nån som kände hästen, typ... Sen körde vi vidare och kom snart fram. Väl där blev det lite snack, sen grillning. Zandra ville gärna känna på Lovisas (gravida)  mage lite hela tiden :P och vi käkade good mat i massor! Sen blev det fyllespel för alla utom oss två och Lovisa då förstås, för att så småningom gå och lägga oss, med sällskap blev det visst. Det tog dock ett tag innan vi somnade då vaggvisorna blev i stil med hårdrock på högsta volym...  Nån gång vid två/halv tre somna vi väl i alla fall... För att vid sextiden åter vakna och fixa oss i ordning. Halv åtta packades bilen på nytt och färden gick vidare mot Ullared, och Gekås!
Där var det gott om folk (kan man säga..) men vi hittade p-plats ganska nära och utan problem så... Efter tre timmar på klädavdelningen och ett antal plagg i kundvagnarna var det dags för sallad till lunch. Därefter in och slåss om sakerna igen.
Vid 2-tiden var vi klara och packad ein sakerna i den kokheta bilen för att ge oss av mot Falkenberg coh möta pappa vid Laxbutiken (varifrån vi tyvärr inte har några foton..). På grund av värmen både i och utanför bilen var vi två ganska lättklädda damer som försvann från Ullared (kjol och behå är väl normalt att köra bil i??) Hemresan gick fort (körde om pappa i sisådär 150 km/h...) och värmen var hemsk hela vägen. Utom när vi kom till trelleborg där det låg ett täcke av dimma över hela staden.
Trötta men lyckliga med många lyckade inköp kom vi i alla fall hem, och ser redan fram emot nästa resa!



Kommentarer
Postat av: Magnus Persson

Det hade bara inte gått att hitta ett flummigare kort på mig va? :-/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback