Våra inköp!

Igår åkte vi så till tyskland. Tack Zandra för att vi fick sova hos dig på natten, var såå tidigt vi fick gå upp :( Men men, hade vart värre hemma. Färjan gungade rätt så bra på vägen dit, så jag fick typ ligga ner hela tiden för att inte må illa. Jag brukar aldrig må illa av sant men ja, igår gjorde jag.

Sen gick vi av, gick till Vikingshoppen och skrev upp alla priser där, typ. Sen till Bordershop där man inte kom förbi vakten utan att visa sina biljetter, men det gick ju bra. Gick in där, samlade ihop allt vi ville ha där, som va billigare än i den andra affären, och betalade. Sen skulle vi gå tillbaka, men då kunde vi inte komma in i färjeterminalen igen för vakten var borta och dörren låst. Man kan inte gå runt eller nåt åsnt heller, utan det är staket överallt. Hmm. Gick tillbaka in i bordershopen och snackade engelska/svenska med en tjej som snackade tyska tillbaka men till slut gick hon iaf och öppnade åt oss.

Skulle tillbaka till Vikingshoppen men nu var där stängt! Stängde typ direkt när färjan gått tillbaka igen, men vi skulle ju inte med förrän nästa färja (typ fem timmar senare.... nästa gång bokar vi direkt tillbaka och handlar snabbt!!). Så vi satte oss i terminalen och läste i några timmar, sen ner till shoppen igen och då var vi ensamma där, tills färjan kom o de vällde in folk men då stod vi redan i kassan.

Sen på färjan och på vägen hem gick det kanon. Satt helt skönt och löste korsord i över tre timmar. Förutom all spriten, som det kommer bilder på senare, så köpte vi varsin parfym. Kent köpte Armani Code och jag Britneys Fantasy. Den är riktigt god, faktiskt. Även om det på nåt sätt tar emot att köpa Britneys parfym....

Vi hade i alla fall en rätt härlig dag, och kom hem väldigt trötta men nöjda med inköpen!


Bilder:
image169
Alla inköp, dricka och parfymer. Fyllde hela bordet hehe....

Mer specifika bilder:
image165
Viner! Merlot, Chardonnay, Dreams (miniflaska), Blue Nun, Don Leon, Merlot, Don Leon, Paradise och Castilla de Anna. Lite blandat, rött o vitt, olika länder m.m. Fast alla billiga.. :)

image166
Likörer! Bols Banana, Amarula, Passoa, Pina Colada och Bols Strawberry.

image167
Spriten! 5 st Bacardi Limon, 1 liter Finlandia Voska, Bacardi Superior, Cuba Caramel och Bacardi Black. Här finns nog så det räcker ett tag....

image168
12 flaskor vardera av Caribbean Kick, Pineapple och Watermelon. Typ som cider/bacardi breezer etc. Får hoppas de är goda!

Kommentarer
Postat av: Paula

Fantasy-parfymen luktar så gott... =) har funderat länge på att köpa den :P

Postat av: Danielle

hur får man tag på caribbean kick? blev bjuden på på en fest nyligen men hittar dom tyvärr inte på systemet, dom är så otroligt goda! måste ha

2008-02-25 @ 15:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback