Bulgaria

Vi har det i jattebra har i Nessebar, det ar varmt och skont och vattnet ar alldeles underbart! Enda nackdelen ar att de harliga vagorna ibland ar sa harliga att det rader badforbud.. som idag nar vi bestamt oss for en heldag pa stranden! Men man brukar kunna ga ut en liten bit i alla fall innan badvakterna visslar in en. Vi har atit pa massa goda restauranger har, och dessutom atit bade glass och massa bakelser (som vi blivit varnade for...) och annu inte blivit magsjuka! Igar var vi i Sunny Beach hela kvallen, hur mysigt som helst! At supergod mat pa Chili Peppers, en countryinspirerad restaurang typ, med levande musik. Sen tog vi frinkar och banana split pa en annan restaurang dar ett band spelade massa gamla klassiker, helmysigt! De spelade Blue Hawaii med, pa svenska! Inte for att den ar bra, men for att de va kul :P Nar vi at lunch igar pa en restaurang spelade de den bulgariska versionen av Var ska vi sova inatt? pa radion! Haha, som vi skrattade!

Shoppingen ar bra har, men inte lika billig som vi forvantat oss, kanske pga att det bara ar markesklader som ar billiga for att vara marken men i ovrigt ar det inte saa mycket billigare an hemma.


Ikvall ska vi ivag till en vingard och ga pa vinprovning, och imorgon ska vi ut pa lyxkryssning i Svarta Havet! Vi ska fa snorkla och sa ska vi ut pa delfinjakt, inte doda utan leta efter dem. Forhoppningsvis far vi se massor, de sager att det ar valdigt gott om delfiner har nu...


Hoppas ni har det jattebra hemma!
Manga kramar


Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)

Postat av: Anonym

Härligt och höra att ni har det bra:)

Kanske åker upp om er i växjö nästkommande vecka... hehe..

kram på er!

2008-08-03 @ 01:15:09
Postat av: gila

Shopping är aldrig billig ;) Sunny Beach är som mysigast på kvällarna : Hra ni varit på Panorama restaurangen i gamla NESSEBAR? Mysigt som attans är de... Nu längtar jag med :) Kram! Och varför skulle glass o kakor vara farligt därnere?? Bara mumsa på! Vi blev aldrig magsjuka av det!

2008-08-03 @ 21:41:05
URL: http://glorytogila.blogg.se/
Postat av: Zandra

Okey blir bra o få svar på bloggen oxå ju.. Hade ni en 90 säng som jag kunde köpa? hur mycket? Kommer bli att jag köper bäddsoffa uppe i växjö oxå med tanke på vad lastbil kostar o hyra o köra.. Så blir det nog bra så här.Har jag en bäddsoffa tycker jag det är okey med en 90 säng iaf för tillfället.. ;) När kommer ni hem? kram och ha det bäst!

2008-08-04 @ 14:00:35
Postat av: gila

Tacktacktack :) Kraaam

2008-08-07 @ 19:18:49
URL: http://glorytogila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback