Födelsedagsfirande!

Idag har vi firat Kents födelsedag. Blev jättegod middag på La Gondola inne i Växjö, åt black & white med klytpoftatis. Såå gott! Man får ju massor med mat där också, och salladsbord och ja, mums! Sen åkte vi hem och efter en stund blev det såklart kaffe och tårta. Tårtan vi bakat var helt underbar (kan man säga att vi älskar choklad?). Garnerade den med färsk ananas och röda vindruvor, passade perfekt till! Så här vacker var den:

 

Den består av en tårtbotten gjord på bla mörk blockchoklad och kakao (mmm....) och sen en fyllning med mörk choklad och lite kaffe (o smör o florsocker) och sen chokladkräm med mörk choklad på toppen med. Smarrigt värre! Blir kanske en liten bit ikväll med, blev ju en del över så.

Efter det har vi varit och dansat; rumba och quickstep idag med ju. De har förlängt tiden nu så vi dansar en timme extra men vi hann inte riktigt till klockan tre. Blev i af en liten stund rumba och sen massa quickstep. Det är kul - men svårt! Dumt också att man inte kan träna hemma, tar sån plats. Rumban däremot är hyfsat enkel och tar inte så stor plats än i alla fall! Imorgon är det dags för bugg igen :)

Vi har förresten beställt biljetter till Sound of Music idag! Tack Zandra för tipset om att de kommer till Malmö i april. Blev bra som extra present till Kent med.. jag som haft lite problem med det där. Planen var vinprovning (som han verkligen hade velat har jag fått veta nu också) men det gick inte att fixa här i närheten, tyvärr... Detta blir dock väl så bra om inte bättre! Älskar musikaler... Har en del till listan nu:

  • Grease (i Malmö förra året)
  • Mamma Mia (i Göteborg förra året)
  • Footloose (i Göteborg i januari)
  • Cats (i Malmö den 23 februari)
  • Sound of Music (i Malmö den 11 april)

Om det blir fler får vi se. Kul i alla fall att gå och se, och kul att vi ser såna "klassiker". Ska nog börja ladda ner lite låtar från Cats snart - så att vi har lite koll inför.

Imorgon är det skola igen och det blir det dagarna framöver också. Nu i veckan blir det grupparbete, så får lära känna varandra lite mer kanske. Fast det är ju inte så stort förstås så vi får se.

Hoppas ni haft en bra helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback