Bulgarien!

Nu har vi äntligen bokat vår resa till Bulgarien! Nästan ända sen vi träffades har vi nog pratat om att åka utomlands och så nu äntligen har vi bokat en resa. Det var dock inte lätt att välja resmål, först land, sen stad, sen hotell... Men vi var båda överens om Bulgarien ganska snabbt (sägs ju vara hyfsat billigt att vara där plus väldigt fina stränder) och sen verkade Nessebar väldigt mysigt, en lite äldre stad typ med kullerstensgator och spår från romare m.m. Därefter fanns inte så många hotell att välja på, och vi ville ju bo nära stranden så det blev hotellet Aphrodite (låter lite romantiskt med..). Eftersom valet fanns att ha rum med havsutsikt så valde vi det med, kan väl vara värt några hundralappar. Hihi! Ååh längtar så sjukt mycket. Jag har ju aldrig varit på solsemester förut, ska bli så härligt!

Bilderna nedan kommer från
Vings hemsida, där vi har bokat.
  

Nu har vi nyss varit ute och gått en långpromenad, nästan 10 km, så ska hoppa in i duschen nu. Sen ikväll blir det lyxpizza från ett ställe inne i stan. Har skrivit att vi skulle ätit det tidigare tror jag, men blev aldrig av då. Ikväll ska det i alla fall bli av!

Kommentarer
Postat av: Gisela

Nessebar var vi i 06, helt underbart! Gamla Nessebar är ju ute på den... "ön" vid Nessebar, och där är verkligen supermysigt med jättefina restauranger, själva vanliga Nessebar är sjukt tråkigt :( Men man går till gamla på typ tio minuter :) Och sen åk till Sunny Beach! Skitroligt, och jättefint! När åker ni?? Där är inte jättebilligt och speciellt inte nu när de har euro, dte har de bytt till nu va? Vet att de skulle iaf. Men där är billigare än här så man kan lyxa till det lite! Så avis jag blev nu!
Kram :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback