Världens bästa helg!

Det har varit en helt fantastiskt underbart romantisk, mysig, rolig och härlig helg i Timmernabben! Vi har cyklat långa turer varje dag (utnyttjat förmiddagarna till det), sedan ätit supergod lunch med fisk från Nabbens rökeri (se receptakuten) och därefter tillbringat eftermiddagarna på stranden. Havet var mycket varmare än vi väntat oss så det blev massor bad och vi blev båda så modiga att vi vågade dyka med :) På kvällarna har vi grillat, druckit massa vin och njutit av ostbrickan. Kvällen när vi satt nere vid stranden och hade ostbrickapicknick var bland det mysigaste jag varit med om! Alldeles underbart. Sen har vi kastat pil (jag va grym, mycket bättre än förra året), myst och pussats! Hihi... Jag verkligen älskar minisemester, önskar bara att den varat mycket längre!


Torsdag kväll bjöd på promenad i en vacker solnedgång


i fredags var vi ute vid Kent o deras båtställe men båten var inte där och bryggan e lite trasig... Sen kastade vi pil och på kvällen hade vi romantiskt mys nere vid havet. Underbart!

Lördag förmiddag bjöd på bad, tvätt av bil och cyklar och såklart ett glas vin (eller många fler...) till middag!


Sedan ner till stranden i kvällningen för att leka lite i vattnet! Så kul vi hade, och vattnet var helt varmt och skönt!

Kvällen avslutades med ostbricka framför fotbollen och sista kortet är från idag på stranden. Lite jobbig sol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback