Slut på semestern!


Nu är semestern slut, men jag har haft det helt underbart! Efter midsommar åkte vi upp till Stockholm där vi hälsat på Kents bror och hans söner. En dag spenderades på Gröna Lund (där vi åkte i princip allt, inklusive nya attraktionen Insane) och övrig tid låg vi på stranden eller grillade i trädgården. Hur härligt som helst!

Därefter var tanken att vi skulle ut och vandra ett par dagar, men att gå flera mil i 30 graders värme kändes inte som någon hit, så istället drog vi med oss Kents föräldrar till sommarstugan några dagar. Där blev det massa solande och badande, lite cykelturer och god mat. Därefter hem en dag, jag jobbade några timmar i torsdags, och sen åkte vi direkt till sommarstugan igen och inledde med att ta massa häftiga dykbilder när vi anlände vid nio på kvällen. Underbart! Kents bror och hans söner kom ner dit sen, så har badat o haft det trevligt med dem resten av helgen. Dessutom har vi hunnit med en tretimmarstur på islandshästar och en tur ut på havet med båten!
Glada ryttare efter ridturen! Vi galopperade och allt, det fortaste vi kunde :) Fast mest var det skritt och tölt förstås...

Kents häst och min häst!

Nu börjar verkligheten igen, med en riktigt tuff vecka med långa arbetstider. Men det är kul att jobba, särskilt när man är med massa härliga ungar hela dagarna :) Imorgon kanske det blir lite badande, vi får se..


Kent har skaffat sig en ny kamera förresten, men det kanske ni redan listat ut vad gäller kvaliteten på bilderna mot hur de brukar vara :) En grym kamera hehe...

Kommentarer
Postat av: Zandra

Vaaad fina bilder :):)

Blev lite orlig att du lagt in mitt brev hehe... Kraaam

Postat av: Millan

Fina och häftiga bilder :) Kram

2009-07-07 @ 15:01:58
URL: http://millansfantastiskaliv.blogg.se/
Postat av: gila

Vi är i Lysekil, precis bredvid Uddevalla :) ska vara borta till nästa söndag. På torsdag kör vi till Kolmården och är där de tre sista dagarna :) Kramar! Och vilka härliga bilder från er semester förresten! Sommarn är bäst :)

2009-07-11 @ 17:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback