Ven!

Idag har vi spenderat dagen mestadels cyklandes på Ven. Helt underbart har det varit! Strålande sol nästan hela tiden, och vi började med att avnjuta vår mumsiga pastasallad, därefter tillbringades några timmar i och runt Tycho Brahe-muséet. Väldigt intressant, och en rolig lekpark utanför som man inte får missa! Därefter cyklade vi ut mot Backafall på östra sidan, och cyklade sedan runt till västra sidan där vi så småningom käkade glass och badade :)

Kvällen avslutades med varmrökt lax och potatissallad nere i hamnen, och därefter cyklade vi ner till den andra hamnen igen där färjan gick ifrån. Passade på att smaka Vens hemgjorda glass i kön gjorde vi också! Som tur var kom vi med färjan, med tjugo personers marginal. De stackarna som stod kvar hade 1,5 timme tills nästa avgång... usch!  Bilder kommer sen när vi är tillbaka i Växjö igen.

Nu har vi landat i Arrie och nu blir det några dagar här nere innan vi drar vidare norrut igen, mot Halmstad! Imorgon blir nog att fixa och dona, kanske shoppa, lite. Sen på torsdag lovas finare väder så då ska det badas i Klagshamn *älska havet*.

Nu är jag dock trött och sängen väntar så... god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback