Alla Hjärtans Dag

På frukostbordet idag väntade en sån här härlig ask på mig. Underbart! O så gulligt av Kent, själv har jag inte köpt någonting :( Men får överösa honom med kärlek istället... även om jag försöker göra det alla andra dagar på året med :)

Idag är det inte bara Alla Hjärtans Dag, utan även vår 40-månaders dag... Vi nollar med andra ord! Firar gör vi dock inte speciellt, utan ska till pappa idag och fira hans födelsedag. Oxfilé och tårta är ju inte heller fy skam så. Har lite större planer för vår 3,5-årsdag sen, men vi får se vad som händer.

Lite annat intressant; igår testade vi lite av tacogrejerna. Corn tortillas (bröd) var goda men trillade lätt sönder. Sen testade vi den nya "xtra hot habanero"-kryddan som inte föll oss i smaken alls. Den var alldeles för stark, trots att vi använde extra köttfärs och hade gräddfil i tacosen.. Inte så god smak på den heller. Testade också "sweet red chili salsa", den var också ganska stark, men ska testa den utan extra stark köttfärs istället. Blir nog bättre då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback