I packartagen!

Lägenheten börjar nu fyllas med lådor här hemma. Visst är det tre veckor kvar tillls vi flyttar, men om knappt två veckor bär det av till Tunisien och innan dess ska allt vara färdigt. Till helgen njuter vi av ännu en helg i Timmernabben (de lovar fint väder igen!) och nästa vecka kommer flyga iväg, så lika bra att börja i tid.

Helgen i Timmernabben var underbar! Massa sol - röda och/eller bruna blev vi allihop - och äntligen årets första dopp! Lördagens var snabbt avklarat, men i söndags blev det en längre stund i vattnet. Härligt! Världens bästa sällskap hade vi, så helgen bjöd på många skratt, roliga minnen att bära med sig, supergod mat, frisbeekastning och ja, en avkopplande härligt helg helt enkelt.


Nu blir det lite muffins, melon och vindruvor framför teven. Bara slappa resten av kvällen :) Imorgon och på torsdag är det jobb som gäller!

Kommentarer
Postat av: Millan

Va fina bilder :) Vore kul att se de andra :)

Postat av: Mari

Hej!

Vi bodde på ett all inclusive-hotell i Djerba och åt faktiskt bara där. Området kändes inte så lockande att ge sig ut på. Mitt enda tips utanför hotellet är att undvika casinot samt ge dig ut på en ridtur. Inte på stranden men på någon av rancherna. Åker du med Apollo har de en ridutflykt med jätteduktig personal!

2010-06-11 @ 11:23:02
URL: http://maridahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback