Skimrande, glimrande

Denna vecka är nog näst intill lika stressad som den förra. Men kanske är bättre det än att inte ha något att göra alls. Helgen var rolig! Vi var på middag hos Johan som bjöd på supergod mat, verkligen imponerande :) Därefter väntade melodifestvalen och någonstans mitt i alltihop var det bestämt att vi skulle åka till folkparken och dansa till Scotts. Sagt och gjort, efter melodifestivalen styrde vi kosan dit och dansade resten av kvällen. Härligt!


I söndags tog vi oss ut på en promenad i det vackra vintervädret. Kent hade kameran med sig för att knäppa lite fina bilder, och det blev det också. Halvvägs mötte vi Camilla o Johan som va på promenad med hundarna så vi slog följe hemåt sen. Trevligt.


Hasse!

Indus!


Idag väntar grupparbete om en halvtimme, sen banken och sen skolan igen. Fullt upp som alltid! Till helgen ska jag till Borlänge där Johanna ska ha sin 25-årsfest. Ska bli så kul att komma upp o hälsa på och träffas igen! :)

Kommentarer
Postat av: Johan M

Vilken fin bild på hasse.

Postat av: Cissy

Visst är den? Kent är en grym fotograf :) Men jag ahr klippt lite i den så bara Hasse syns och inte alla våra ben hehe...

2010-03-09 @ 16:37:00
URL: http://flumflummedcisseliciss.blogg.set
Postat av: Johan M

Du kan ju tipsa Kent om att när de är snö så kan man överexponera 1-1,5 steg så blir snön vit och inte blåaktig :)

2010-03-09 @ 19:15:27
URL: http://www.johanmalmqvist.se
Postat av: Anonym

Hej! Läste ni köpt lägenhet! Fy fasen så roligt!! Grattis grattis grattis :)

Jo det löser sig nog.. jag har bara aldrig förlorat någon eller varit nära.. men vi håller tummarna för att det blir bättre helt enkelt.. Mer kan man inte göra.. :(

Kram

2010-03-10 @ 23:54:13
URL: http://alesig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback