Längesedan

Jag verkar ha kommit ifrån bloggandet en aning på sista tiden. Budapestresan var ju evigheter sen nu, men den var iaf hur rolig som helst! Härligt att få spendera så många dagar med två av sina bästa vänner :) Bilder från resan finns på facebook, men det vi bland annat gjorde där var att besöka labyrinten under slottet, bada på Sczechinjybadet, se parlamentet, shoppa, njuta av fyrverkerier, ha picknick i en liten park, strosa runt på Margaretaön m.m...  Vi åt riktigt god mat och bodde på ett jättefint hotell. Kanonresa helt enkelt!

Sedan dess har jag jobbat en del och i måndags började skolan på nytt så nu är det full fart med plugg. Har en del att läsa och om bara två veckor är det dags för tenta. Den sista salstentamen någonsin för mig (förhoppningsvis)!

På lördag ska vi ha kräftskiva härhemma, och som det verkar nu blir vi ett stort gäng. Ska bli skoj, sjungas snapsvisor och drickas nubbe till de underbara kräftorna :) Eftersom fiskelyckan inte varit så god vid årets kräftfiske har vi dock fått köpa lite kräftor också. Så kan det va!

Kommentarer
Postat av: Millan

Det va på tiden att det kom ett nytt inlägg ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback