Bröllop!

... för nu har vi fått varann! Kär och galen!Vi hade världens finaste dag igår! En fantastisk vigsel och en bröllopsfest som var allt vi kunnat drömma om och lite till... Fantastiska tal, underbara överraskningar, supergod mat, alla härliga gäster, massa fina presenter... Wow! Blir fortfarande helt tårögd bara jag tänker på det (och ni som såg mig igår märkte ju att tårarna bara rann mest jämt haha).Vi lyckades till och med ha uppehåll så att vi kunde ta bröllopsbilderna utomhus samt åka båt till festen! Sen att det föll några få regndroppar i brudkronan säger de ju ska betyda tur så ska kanske vara glad åt dem :)

Just nu är vi helt fantastiskt lyckliga och har nog fortfarande inte riktigt fattat att vi numera är äkta makar, och i denna sena aftontimme pågår packning inför bröllopsresan för fullt!

Tack alla ni som höll tal, sjöng och hjälpte oss på andra sätt igår och idag då allt skulle städas... Ni är underbara; de mest fantastiska vänner och släktingar man kan ha!

Och mest underbar av alla är min fantastiska make! Världens finaste, snyggaste, roligaste, gulligaste, mysigaste, härligaste man! Älskar dig så, min Kent!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Och jag blir lite tårögd när jag läser dina fina ord, hehe. Hoppas ni får en riktigt härlig bröllopsresa. Här ska va ostadigt väder ett tag framöver så ni prickade in resan bra. Kram

Postat av: Alexandra

Så fina ni är! Gratulerar! =) All lycka i framtiden!! ---@

2012-08-21 @ 20:43:40
URL: http://www.alexandralundsten.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback